To je to što me zanima!

Tuga i očaj: Milijarder pokopao troje djece ubijene na Šri Lanki

Alfred, Alma i Agnes poginuli su u napadu na hotel Shangri-La u Colombu, dok je obitelj bila na odmoru na Šri Lanki. Napad je preživjela kći Astrid koja se od sestara i brata oprostila u subotu
Vidi originalni članak

Danski milijarder Anders Holch Povlsen (46) s obitelji se u subotu oprostio od troje male djece koja su ubijena u uskršnjem terorističkom napadu na Šri Lanki. Povlsen je pokušavao utješiti suprugu Anne i kćer Astrid dok su stajali pred lijesovima prekrivenima gomilom cvijeća. 

Alfred, Alma i Agnes poginuli su u napadu na hotel Shangri-La u Colombu, dok je obitelj bila na odmoru na Šri Lanki. Astrid je preživjela napad, a navodilo se i kako je Povlsen ozlijeđen, no nije bilo poznato koliko su teške ozljede.

Na pogreb u Aarhusu u subotu su došli i brojni članovi danske kraljevske obitelji, ali i premijer Lars Lokke Rasmussen. Danski mediji prenose i kako je crkva bila ukrašena balonima i cvijećem, a upravo je jedina preživjela Povlesnova kćer, Astrid, u jednom trenutku ispred pogrebnih kola prerezala veliki buket balona. 

Na komemoraciji, dan uoči pogreba, pročitana je Povlsenova izjava u kojoj se navodi kako je ovo potpuno neshvatljiv gubitak, no zahvalili su obitelji, prijateljima i susjedima na ljubavi i podršci i obećali kako će zajedno sa svima njima naći izlaz iz ove tragedije.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • 06.05.2019.

    Imaš novce nemaš život. Da nije milijarder meni tamo bio i djeca meni poginula. Eto šta ti je novac u životu.

  • Ivana 1177 06.05.2019.

    Bože, daj im snage da izdrže. Velika tragedija, velika.

  • miodrag234 05.05.2019.

    Pogledaj ; Jordan peterson: iq and the job market. Nije sve crno-bijelo. Neki poslovi iziskuju kapacitet koji nema svatko, makar bi htio raditi. Nije to stvar izbora pa će svatko radi što izabere, ne živino u utopiji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare