To je to što me zanima!

Tuga na Korčuli: David (20) poginuo u teškoj nesreći, svi se opraštaju od mladog sportaša

Osim što je bio dobar igrač, David je bio još bolji čovjek i prijatelj, napisali su iz vaterpolo kluba Vela Luka u oproštaju od mladića koji je u subotu ujutro poginuo u teškoj prometnoj nesreći na Korčuli
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći na Korčuli je u subotu, oko 5 sati ujutro, poginuo 20-godišnji David Trifković, mladi nogometaš Hajduka iz Vele Luke. On je vozio automobil, a s njim se vozio još jedan 20-godišnjak, koji je u prevrtanju vozila prošao s lakšim ozljedama. 

Do prometne nesreće je došlo kada je 20-godišnji vozač, upravljajući autom dubrovačkih registracija, izgubio kontrolu nad autom izlaskom iz zavoja na cesti iz smjera Blata prema Veloj Luci.

NOVA TRAGEDIJA NA CESTAMA Mladić (20) poginuo u teškoj nesreći na Korčuli: U prevrtanju auta ozlijeđen i suputnik (20)

Tu je autom udario u kameno-betonski zid uz rub kolnika. Potom je vozilo u nekontroliranom kretanju prvo prednjim, a zatim i stražnjim dijelom vozila, udarilo u nadstrešnicu, nakon čega se u prevrtanju zaustavilo na suprotnoj kolničkoj traci.

Mladi vozač, koji tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas,  od zadobivenih je ozljeda na žalost preminuo na mjestu događaja, dok je njegov suputnik, također 20-godišnjak, koji je za vrijeme vožnje koristio sigurnosni pojas, zadobio lakše tjelesne ozlijede.

Zbog provođenja očevida promet na ovoj dionici ceste bio je u potpunosti zatvoren do 10,10 sati kada je pušten u promet.

Od mladića se oprostio klub za koji je igrao, ali i drugi sportski klubovi te brojni ljudi.

- Tužna vijest u ranim jutarnjim satima pogodila je Velu Luku i Hajduk. Teška prometna nesreća dogodila se na ulazu u Velu Luku u kojoj je život izgubio naš mladi igrač David Trifković. David je u svojoj nažalost prekratkoj karijeri u bijelom dresu sudjelovao u prošlogodišnjem osvajanju prvog mjesta u 2. ŽNL DN. Iskrena sućut obitelj Trifković,a naš David neka počiva u miru! - napisali su iz NK Hajduk 1932. 

- Danas nas je u ranojutarnjim satima iznenadno napustio naš dugogodišnji igrač David Trifković. Osim što je bio dobar igrač, David je bio još bolji čovjek i prijatelj te će nam ostati svima u lijepom sjećanju. U ime Vaterpolo kluba Vela Luka izražavamo iskrenu sućut članovima obitelji. Počivao u miru Božjem - napisali su iz vaterpolo kluba Vela Luka.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Pluton 09 30.01.2023.

    Izgubio kontrolu nad mozgom kad je vozio a ne nad autom

  • ptica neznalica 29.01.2023.

    Da nisam onaj koji voli pritisnuti žešće po gasu, možda bi ga i osuđivao. To što sam do sada preživio, mogu zahvaliti sreći, i dijelu znanja vožnje, ali najviše tome što poštujem neka svoja ograničenja ali i ograničenja vozila i ceste. Na vozilo uvijek najbolje gume, kočnice i sve ostalo mora biti ispravno zbog mene. Alkohol i opijati ne dolaze u obzir. Ako ne poznaješ dovoljno cestu, treba biti dvostruko oprezniji. Znati voziti, prvenstveno znači imati dovoljno iskustva da znaš procijeniti adekvatno svaku situaciju u prometu, i na to pravilno reagirati.

  • mdcro24 29.01.2023.

    Pravedno, barem nije bilo nevinih zrtava

Komentiraj...
Vidi sve komentare