To je to što me zanima!

Tuga u Selcima Đakovačkim: Pokopali su ubijenu Blaženku

Policija je u četvrtak oko 14.30 dovela Andriju Drežnjaka na Županijski sud gdje mu je sudac odredio istražni zatvor. Ranije u četvrtak je odveden na ispitivanje u DORH zbog ubojstva Blaženke Poplašen (50)
Vidi originalni članak

U Selcima Đakovačkim u četvrtak je pokopana Blaženka Poplašen (50) koju je u utorak na Dan socijalnih radnika ubio njen štićenik Andrija Drežnjak (61).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pokopu su osim obitelji nazočili ministrica Nada Murganić, veliki broj socijalnih radnika iz Hrvatske, brojni mještani Selaca Đakovačkih.

MIJENJAT ĆE ZAKON 'I jutros su nam prijavili dva incidenta, razbijali su stakla'

Kolegice, socijalne radnice od nje su se oprostite bijelim ružama i karanfilima. I na pokopu su se mogle čuti riječi o teškoćama s kojima se u svom radu susreću socijalni radnici, s prijetnjama, uvredama, fizičkim napadima i nažalost i ubojstvima. Socijalne radnice traže pomoć, kako za nekoga od njih već sutra ne bi bilo kasno.  

MASAKR U ĐAKOVU Andrija je unio pištolj u crnoj torbici, nitko ga nije pregledao

Policija je u četvrtak oko 14.30 dovela Andriju Drežnjaka na Županijski sud gdje mu je sudac odredio istražni zatvor. Ranije u četvrtak je odveden na ispitivanje u DORH zbog ubojstva Blaženke Poplašen (50) i teškog ranjavanja pravnika Centra za socijalnu skrb Ivana Pavića (35). 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mrTrobec 11.07.2019.

    Najveća pomoć socijalnim radnicima bi bila da počnu pošteno raditi svoj posao,bez šikaniranja sirotinje i uz dužno poštovanje.Mnogi naši sugrađani nisu krivi što ovise o socijalnoj pomoći,da su svi sposobni kao Tuđmanovi unuci i hdezeovci socijalne pomoći ne bi ni trebalo.

  • 11.07.2019.

    Socijalni radnici i državna aparatura niš ne rade zato ljudi i čine takva djela.

  • 11.07.2019.

    Jadna zena.. Pocivala u miru a on dozivotno u gajbu

Komentiraj...
Vidi sve komentare