To je to što me zanima!

Tuga u Splitu: Veliko srce od lampiona gori za ubijenu ženu

Željko Đekić (54) ušao je jučer poslijepodne u splitsku trgovinu i nakon što je vikao na bivšu partnericu, nožem je nasrnuo na ženu i izbo je. Od zadobivenih ozljeda ona je preminula u bolnici
Vidi originalni članak

Veliko crveno srce od lampiona gori jutros za ženu (44) koja je brutalno ubijena jučer poslijepodne u splitskoj trgovini na Poljičkoj cesti. 

Svijeće su još sinoć zapalili brojni poznanici i kolege, a jutros su pred vratima zatvorene trgovine postavljene u obliku velikog srca. 

U dućanu je tek nekoliko ljudi, a oni koji nisu čuli za zločin, a htjeli su jutros u ovu trgovinu, u tišini su zastali i okrenuli se.

VIDEO: STRAVIČNI DETALJI IZ SPLITA Tko je čovjek koji je izbo ženu u dućanu? Brata mu je specijalac Budiša ubio u disku pred očima

Stravično ubojstvo žene šokiralo je jučer cijelu Hrvatsku. Nešto prije 15 sati žena je izbodena nožem u trgovini, a u bolnici je kasnije podlegla ozljedama. Za zločin se sumnjiči 54-godišnji Željko Đekić, koji je ušao u trgovinu gdje je radila njegova bivša partnerica i počeo vikati. Potom je nožem nasrnuo na nju i izbo je 15 puta.

 

Vikao je na nju:”Nisi mi dala vidit dite tri miseca!” Onda je počeo ubadati i nisam više mogla gledat - rekla je jedna od svjedokinja napada za Slobodnu Dalmaciju. Napadača su svladali mladići i zaštitar u trgovini, a potom je uhićen.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • ajetodoo 02.12.2021.

    Nisi mi dala vidit dite.......... Ta rečenica sve govori. E, pa ne može to baš tako.

  • TamaraJurina Ex Lekić 01.12.2021.

    Dakle, žena je izbodena a tu se počinju komentirati očevi kojima "zle" majke ne dozvoljavaju vidjati djecu. Nažalost ima i toga da očevi nisu ništa krivi, da su divni očevi i kojiput majka je samo osoba koja rodi dijete i ništa drugo. I žalosti me ta činjenica. Ali ovdje je članak o ubijenoj ženi. Njezin bivši partner ju je napao, izbo i od posljedica ranjavanja je preminula. To što je on vikao da mu tri mjeseca nije dala da vidi dite, očito postoji dobar razlog (nasilništvo). Svako nasilje treba oštro osuditi ali ovdje je sad slučaj o ubijenoj ženi.Zanima me što će pravosuđe učiniti?Ništa, bojim se.

  • 01.12.2021.

    Što god bilo ,ne ubija se majka tvog djeteta .počivala u miru .

Komentiraj...
Vidi sve komentare