To je to što me zanima!

Tukao majku (82), pucao je u susjeda, a onda prijetio i bratu

Muškarac (57) prvo je majku (82) tukao šakama po glavi i prijetio kako ne bi zvala policiju. U dvorištu kuće vidio je susjeda i dva puta pucao na njega, ali ga nije ozlijedio, a zatim je udario i brata te mu prijetio smrću
Vidi originalni članak

Dežurni zamjenik županijske državne odvjetnice u ŽDO u Sisku je u nedjelju ispitao muškarca (57) zbog pokušaja ubojstva, nanošenja ozljeda i prijetnji. 

Sumnjaju da je u petak oko 15 sati u dvorištu kuće u mjestu u okolici Siska, pod utjecajem alkohola od 1,86 promila prvo vrijeđao majku (82), a onda ju šakama izudarao po glavi i prijetio joj kako ne bi nazvala policiju. 

VRIJEĐALA I POLICIJU Benkovac: Žena (28) prijetila, onda se vratila i izazvala požar

Istog dana je oko 18.30 u dvorištu kuće primijetio susjeda s kojim od ranije ima narušene odnose. Uzeo je pištolj i prijetio da će ga ubiti. Ispalio je jedan hitac kojeg je susjed izbjegao i pobjegao preko dvorišta. Kad se podigao i počeo bježati, muškarac je ispalio još jedan hitac prema njemu, ali ga nije pogodio.  

Muškarac je zatim svog brata udario u lice, a kad mu je ovaj htio uzvratiti, zaprijetio mu je da će ga ubiti pištoljem kojeg je imao u ruci. Brat se prepao za svoj život. 

NEVIĐENI KAOS U ZADRUZI Majka nasrnula na svoju kćer: 'Pronaći ćete me mrtvu negdje'

Sudac istrage odredio u je istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • vinja 21.04.2020.

    Neki ljudi su zalutali na ovaj svijet i bilo bi bolje da ga nikada nisu ugledali.

  • maxim m 21.04.2020.

    biće korona i alkohol načinili kuršlus...u glavi...

  • 21.04.2020.

    Sve bolje od boljega..za takvo divljastvo trebalo bi mu prilijepiti 30 godina bez prava na uvjet(naravno uz prisilni rad).Za to sto je ucinio stvarno ne postoji nikakvo opravdanje...jadna njegova stara majka..😱

Komentiraj...
Vidi sve komentare