News

Komentari 23

Tukao majku (82), pucao je u susjeda, a onda prijetio i bratu

Tukao majku (82), pucao je u susjeda, a onda prijetio i bratu

Muškarac (57) prvo je majku (82) tukao šakama po glavi i prijetio kako ne bi zvala policiju. U dvorištu kuće vidio je susjeda i dva puta pucao na njega, ali ga nije ozlijedio, a zatim je udario i brata te mu prijetio smrću

Dežurni zamjenik županijske državne odvjetnice u ŽDO u Sisku je u nedjelju ispitao muškarca (57) zbog pokušaja ubojstva, nanošenja ozljeda i prijetnji. 

Sumnjaju da je u petak oko 15 sati u dvorištu kuće u mjestu u okolici Siska, pod utjecajem alkohola od 1,86 promila prvo vrijeđao majku (82), a onda ju šakama izudarao po glavi i prijetio joj kako ne bi nazvala policiju. 

Istog dana je oko 18.30 u dvorištu kuće primijetio susjeda s kojim od ranije ima narušene odnose. Uzeo je pištolj i prijetio da će ga ubiti. Ispalio je jedan hitac kojeg je susjed izbjegao i pobjegao preko dvorišta. Kad se podigao i počeo bježati, muškarac je ispalio još jedan hitac prema njemu, ali ga nije pogodio.  

Muškarac je zatim svog brata udario u lice, a kad mu je ovaj htio uzvratiti, zaprijetio mu je da će ga ubiti pištoljem kojeg je imao u ruci. Brat se prepao za svoj život. 

Sudac istrage odredio u je istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

Najčitaniji članci