Obavijesti

Show

Komentari 1

Majka nasrnula na svoju kćer: 'Pronaći ćete me mrtvu negdje'

Majka nasrnula na svoju kćer: 'Pronaći ćete me mrtvu negdje'
6

Luna je u jednom trenutku krenula razbijati stvari koje su joj se našle pred nosom, Marko je čupao Anabelu, Anabela je udarala Marka, a ostali natjecatelji gledali su u šoku ovaj neviđeni prizor

VIDEO

Reality show 'Zadruga' traje već sedam mjeseci, a mnogi natjecatelji počeli su 'pucati po šavovima'. Iako su gledatelji navikli na svakodnevne tučnjave i psovke, ponekad i oni ostanu bez teksta kada vide kako se neki natjecatelji ponašaju. 

 

Ovaj put glavne zvijezde su pobjednica Zadruge 2 Luna Djogani (23) i njezina majka Anabela Atijas. Već tjednima se svakodnevno svađaju, a jedna o drugoj pričaju najveće gadosti. 

Glavni problem u cijeloj priči je Lunin dečko Marko Miljković. Naime, Anabela ne odobrava vezu s obzirom na to da smatra da Marko samo iskorištava njezinu kćer zarad popularnosti i novca. 

- Imaš dvoje maloljetne djece, a stan ti miriše po marihuani. Kurvo, raspala. Ti si klošarka koja je ostavila kćer Ninu i otišla s Lunom u Švedsku. Mala nije imala što jesti. Ostavila si ju gladnu. Zvala je mene da joj donesem 120 kuna kako bi si kupila hranu - vikao je Marko na svoju buduću punicu. U tom trenutku došlo je i do fizičkog obračuna, ali su ih zaštitari brzo razdvojili. 

Luna je u jednom trenutku krenula razbijati stvari koje su joj se našle pred nosom, Marko je čupao Anabelu, Anabela je udarala Marka, a ostali natjecatelji gledali su u šoku ovaj neviđeni prizor. 

Pobjednica Zadruge je u jednom trenutku pokušala pobjeći iz vile, a svojim roditeljima je rekla kako će ju pronaći mrtvu. Niti Anabela Luni nije ostala dužna pa je preko stola nasrnula na nju pokušavajući ju udariti. 

No, na sreću Zadrugari su brzo reagirali i uspjeli razdvojiti majku i kćer prije nego što je došlo do još većeg kaosa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

02:13

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...