To je to što me zanima!

Tukao policajca i svoju majku: Mladića (17) strpali u zatvor

Vijeće za mladež Općinskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo maloljetniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela...
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je podnijelo Općinskom sudu u Čakovcu prijedlog za izricanje maloljetničkog zatvora 17-godišnjaku zbog napada na službenu osobu, teške tjelesne ozljede te neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari. 

Nakon provedenog pripremnog postupka, došlo se do informacija da je maloljetnik lani 6. prosinca u Murskom Središću tijekom postupanja policajaca radi njegovog uhićenja zbog nasilja u obitelji, jednog je policajca dva puta snažno udario u desnu potkoljenicu, te ga ozlijedio. 

Potom je 12. siječnja ove godine isto u Murskom Središću, svoju majku izudarao rukama i nogama po glavi i tijelu te je teško ozlijedio. Zadobila je napuknuće bubnjića desnog uha. Samo dan kasnije u istom je mjestu ušao u nezaključani parkirani auto s ključem u bravi te se njime odvezao i koristio ga za vožnju oko sat vremena a potom ga ostavio na poljskom putu u mjestu Hlapičina. 

Vijeće za mladež Općinskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo maloljetniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • _l_ 22.03.2018.

    tako mlad a već vozi auto!?

  • Wiga 24_500 16.03.2018.

    taj je dečkić prebio policajca ko vola u kupusu,,,mislim da tom djetetu treba netko isprašiti tur jer ne smije se tući Hrvatsku policiju.

  • jo2hn8ny 16.03.2018.

    Bit će neki Rambo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare