To je to što me zanima!

Tukao ženu satom, ona skočila kroz balkon kako bi se spasila

Ivanec: Muž je ženu napao u spavaćoj sobi i udario ju električnim satom po glavi. Kako bi izbjegla novi napad, žena je pobjegla u drugu sobu i skočila kroz balkon
Vidi originalni članak

Muškarac (49) je prošlog vikenda u spavaćoj sobi napao svoju suprugu (39). Električnim satom udario ju je po glavi. Kako bi izbjegla nova udarce nesretna žena pobjegla je u susjednu prostoriju, izašla na balkon i skočila. U padu je slomila nogu. 

Policajci iz Ivanca kazneno su prijavili agresivnog muža, a istražna sutkinja u Varaždinu odredila mu je zadržavanje od 48 sati. U istom tom kraju muškarac (30) je 15. siječnja o obiteljskoj kući napao svoju punicu (67). Slomio joj je lijevu nogu, a u bolnici su ustanovili kako joj je i kralježnica natučena. Nasilnik će dobiti kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • as roma 04.02.2011.

    Koji snagator bio lola u kafani pa ljut što nije imo pravo glasa jer su tamo naravni muški pa došo ovu jadnicu tuč što si nije našo sebi ravnog e treba imat muda a ovaj ih zacjelo nema, podrška svim ženama koja pate u životu zbog ovakvih kretena uda se za manijaka zbog ljubavi da bi ovaj silu provodio moš se mislit

  • pravdazahrvatsku 04.02.2011.

    Odgovor za sve one koji opravdavaju vakve i sl. situacije. Majku ste svi imali, a da li imate ćeri, ne znam. Ja iman i mater i ćer. Da je moj ćaća ikad udrija moju mater, obe bi mu ruke polomija. Ćer nikad nisan taka, niti bi, i da onda jednog dana mirno gledam da neka životinja udre moju princezu. Njemu bi i noge i ruke polomija, i to na koliko god mistiju bi uspija slomit. Iman i ženu, koja je isto tako i nečija ćer i nečija mater. I kako bi je ja moga udriti? Digne i ona meni tlak, kvoca, zvoca, broji, ako mi se da, vratin joj, ako ne, oden u kafić dok se ispuše, ali prije bi sam sebi ruku odriza, nego je diga na nju.

  • 04.02.2011.

    A budala ,sto nije uzeo stolicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare