To je to što me zanima!

Tukli kćerku (7) štapom i izgladnjivali su je do smrti

Majka i očuh sedmogodišnje Britanke izgladnjivali su je dok nije umrla od plućne infekcije. Porotnici su plakali vidjevši slike djevojčice iz mrtvačnice...
Vidi originalni članak

Porotnici nisu mogli suzdržati suze vidjevši slike sićušnog tijela djevojčice u mrtvačnici. Khyra Ishaq (7) izgledala je kao kostur. Angela Gordon (34) i njezin partner Junaid Abuhamza izgladnjivali su djevojčicu pet mjeseci prije smrti u svibnju 2008. Nije išla ni u školu. Držali su je u obiteljskoj kući u Handsworthu. Abuhamza (30) ju je tukao štapom ako ne bi bila poslušna. Na frižideru je bio lokot tako da ni Khyra ni petero braće i sestara nisu mogli do hrane.
- Izgladnjivali su ih iz tjedna u tjedan... I nisu odustajali. Vjerojatno nikada nećemo saznati zašto su to učinili - rekao je tužitelj Timothy Raggatt na sudu u Birminghamu.
Još dvoje djece bilo je u teškom stanju, ali su se, na sreću, oporavili. Roditelji su ih kažnjavali ako su ih ulovili za vrijeme krađe hrane. A, ako bi uspjeli ukrasti, šopali su ih dok ne bi povratili. S vremenom, svi su strašno smršavili. Policija je u spavaćoj sobi roditelja našla knjige o prehrani i brizi djece. Abuhamza, koji se zvao Samuel Williams prije nego što je prešao na islam preselio se kod Gordon nakon što se razvela od Khyrinog oca, Abuzairea Ishaqa. Khyra (7) je umrla od plućne infekcije zbog gladi. Moguće je da su joj i druga djeca uzimala njezin mali dio hrane. Gordon tvrdi kako nije kriva za ubojstvo i okrutnost prema djetetu. Abuhamza, također, poriče ubojstvo, ali je priznao okrutnost prema djetetu. Suđenje se nastavlja.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • HUMI 07.06.2009.

    To su stoke a ne ljudi!!!!!!!!!!!! Malo bi ih rizala pa solila.............

  • HardCore 06.06.2009.

    tek sad vidim kolko je Pat Condell u bitu u pravu...pogledat njegove filmiće na youtube-u ;)

  • tivat 06.06.2009.

    crknite od gladi!!!!!!!zaslužuju samo najgore,kao i još dosta njih koje treba uhvatit.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare