To je to što me zanima!

Tuđman uložio 51.000 kn, a dobio je čak četiri posto

Kampanja se pokazala veoma uspješnom, jer je Miroslav Tuđman zadovoljan. Damir Kajin je utrošio nešto više i dobio 3,87 posto glasova
Vidi originalni članak

Skromna kampanja u koju je utrošeno malo novca - samo 51.000 kuna - ozbiljno vođena, bez populizma, pokazala se veoma uspješnom. Tuđman je dobio čak 4,07 posto glasova i pokazao da je tim postotkom vrlo zadovoljan. Damir Kajin utrošio je nešto više, ali je radikalnom kampanjom, u kojoj su pala obećanja koja nadilaze sve zamislive predsjedničke ingerencije, dobio 3,87 posto glasova, što će mu dobro doći u nastavku karijere. Dobar rezultat pomoći će i IDS-u. Neovisni Josip Jurčević dobio je 2,74 posto glasova iako iza njega nije stajala nikava politička stranka ni organizacija.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 11 BILI 29.12.2009.

    Zamisliti ili sanjati nisan moga da je hrvatska pripuna komunista ili bolje receno jugonostalgicara. ko je kajinu da glas taj je antikrist....plakali smo deset godina za vladavine mesica a kad dodju izbori mi opet u istu vricu. zao mi je miroslava ali mi nije zao sto sam upravo njemu da svoj glas, ja sam navika na to koga zaokruzim gubi ....uvik sam gubitnik ali ne gubim nadu da ce se hrvatski narod probuditi u iducih pet godina,jer vec dvadesetak godina spava.

  • freestyler 28.12.2009.

    Eeeeeej se.onjo Spir1t !!!...tek sa tvojim jadnim istupom vidim da i moje mišljenje ima smisla....ako si djete hdz-a nemoraš to na sva zvona k.njat...vidi se da nemaš pojma o realnosti i živiš u svom vjerojatno,narkomans.om svijetu...badava ti ta tvoja škola (koju sumnjam ida imaš)kad si toliko bles.v...heronjo neotesan...dok si ti grijao ja.a u nekoj klupi ja sam bio sa puškom...zato NE HERI...

  • Iskrena 28.12.2009.

    Žao mi je Gos. Miroslave Tuđmane i Vi ste mi bili među prvima za našeg Predsjednika DRŽAVE.Vidite što se događa.Svako Dobro do drugih izbora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare