To je to što me zanima!

Turisti gurali autobus koji se pokvario usred Splita

Autobus koji je prevozio putnike iz Splita stao je na križanju u Ulici Domovinskog rata, oko 1,5 kilometar od Rive. Turisti su izašli i pogurali ga
Vidi originalni članak

Bilo je smiješno vidjeti. Sreća pa nije bilo nikakve nesreće. Naišli smo autom u utorak oko podne u Ulici Domovinskog rata u Splitu. Prije križanja vidjeli smo da autobus stoji. Ispod njega curilo je ulje, bit će da mu se motor raspao, rekao nam je čitatelj 24sata Hrvoje M.
- Rekao sam prijatelju koji je vozio da ovo moram snimiti. Stali smo, a putnici su bili stranci. Smijali su se. Neki od njih su također snimali havariju busa. Potom su ga gurali s raskrižja do autobusnog ugibališta. Policija nije dolazila, a oni su ondje čekali oko sat i pol da pošalju novi autobus - rekao je Hrvoje kojem je bilo zanimljivo jer je autobus stao oko 1,5 kilometara od Autobusnog kolodvora. Gužve se nije stvorila, ali je promet nekoliko minuta bio otežan dok nisu izgurali autobus s raskrižja. U Autobusnom kolodvoru Split kažu da u takvim slučajevima vozač dogovara sa svojom tvrtkom zamjenski autobus ili neko drugo prijevozno sredstvo te da Kolodvor u takvim situacijama nije odgovaran.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Piknik 07.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • PapaŠtrumpf 07.07.2010.

    Voziiii Miiškoooo...

  • Barca4Ever 07.07.2010.

    HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!! Aktivni odmor, nema kaj!!!! HAHAHAHAHA

Komentiraj...
Vidi sve komentare