To je to što me zanima!

Turizam: Za samo 50 kn cijeli dan možete provesti u zatvoru

'Zatvorenicima' nude sljedeći program: buđenje pet sati, čišćenje svoju ćelije, boravak u dvorištu. Imaju doručak, ručak i večeru, a onda cijelu noć borave u ćeliji
Vidi originalni članak

U Indiji za samo 50 kuna možete dan provesti u zatvoru. Zatvor je star 220 godina, a bio je aktivan u vrijeme kolonijalizma.

Danas u njemu turisti mogu provesti 24 sata i to kao pravi zatvorenici. 'Zatvorenicima' nude sljedeći program: buđenje pet sati, čišćenje svoju ćelije, boravak u dvorištu. U 6.30 sati mogu popiti čaj, a u 7.30 doručkovati. Između 10.30 i 11 sati poslužuje se ručak.  Večera je u 17  sati, a za ručak i večeru uglavnom se nudi riža.

'Zatvorenike' zatvaraju u ćelije u 18 sati te ih puštaju tek sljedeće jutro. Kako se ništa ne bi dogodilo i kako se 'zatvorenici' po noći ne bi preplašili, redovito će ih obilaziti čuvari.  U zatvoru dobiju zatvorske uniforme, metalne tanjure i čaše i sapun. Zasad nema pretjeranog interesa za ovaj oblik turizma. Ljudi se uglavnom raspituju, ali nitko nije bukirao ćeliju. Za to je potrebno najaviti se dan ranije, piše OddityCentral. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • žaba davi rodu 16.09.2016.

    Dobiju li se i batine za taj iznos Ili se to posebno plaća a možda kuća časti

  • Lucifer 15.09.2016.

    Kod mene možete za 50 kn dobiti i dvije porcije maltreiranja po izboru dnevno ...Za zahtjevne goste imamo dva hadezeovca...

  • ben hur panonius 15.09.2016.

    Kod nas je obrnuto,plaćaju se najbolji odvjetnici Šakom i kapom nebi li se izbjegao taj vid turizma...

Komentiraj...
Vidi sve komentare