To je to što me zanima!

'Turska je ušićarila, a Hrvati se osramotili. Što je naša Vlada u 20 godina napravila oko BiH?'

NATO je pozvao Švedsku i Finsku da postanu članice na summitu u Madridu. Milanović je održao govor: 'Nekolicina ljudi je zatucana, a u Hrvatskoj vladi su dvorske lude'
Vidi originalni članak

Finska i Švedska trebaju dobiti pozivnicu, vidjet ćemo što će biti s tim u drugom roku, pretpostavka je da će sve biti u redu, ali nikad se ne zna, ali to znate i bez mene. Ovo što Turska traži od njih je dosta. Vidjet ćemo kako će se ta stvar razvijati dalje, hoće li biti neki monitoring, to je teško reći. Moj je prvi interes Hrvatska. Započeo je tako govor hrvatski predsjednik Zoran Milanović, koji je sudjelovao na dvodnevnom summitu NATO-a u španjolskome Madridu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 15

  • 30.06.2022.

    Za jednog predsjednika države, riječnik mu je postao jadan i uličarski. Zašto nije govorio o silnim aferama, korupciji i kriminalu koji se svakodnevno ovdje događa u političkom spektru?

  • KORNI 1 30.06.2022.

    što može jedna Hrvatska uvjetovati a kamolin Milanče kojemu je riječnik na nivou jednog klošara iz neke vukojebine. Slika sa sastanka govori sve, stoji sam i n iko ga ne doživljva.

  • mraka9 30.06.2022.

    Zbog toga je Plenky u EU uvažen i cijenjen, jer samo poslušno provodi što oni narede i kažu. Boli njega ona stvar za interese Hrvatske. Dok s druge strane Milanovića smatraju "divljakom" jer im stvara probleme u provedbi njihovih ideja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare