To je to što me zanima!

Turski ministar: Istražujemo ženu koja je 40 min. sjedila na klupi. Otišla je i eksplodiralo je

Na snimkama s nadzorne kamere, koje su zabilježile trenutak eksplozije, vidi se torba kraj klupe na frekventnoj lokaciji u centru Istanbula
Vidi originalni članak

Turski ministar pravosuđa Bekir Bozdag za televiziju A Haber rekao je da se istražuje žena koja je oko 40 minuta sjedila na klupi pokraj mjesta eksplozije.

Naime, do eksplozije je došlo samo nekoliko minuta nakon što je otišla.

- Njezin identitet još nije poznat niti je poznato koja bi skupina mogla stajati iza napada - kazao je.

Na snimkama s nadzorne kamere, koje su zabilježile trenutak eksplozije, vidi se torba kraj klupe na frekventnoj lokaciji u centru Istanbula. 

PREMA PRVIM PODATCIMA MVEP: U eksploziji u Istanbulu nema stradalih Hrvata

Voditelj restorana u blizini mjesta gdje je eksplodirala bomba rekao je da je čuo eksploziju i vidio ljude kako trče. Deseci posjetitelja njegovog restorana, uključujući žene i djecu, uspaničili su se i počeli vrištati, javlja AP.

- Zatvorili smo rolete restorana, strahujući da bi moglo doći do nove eksplozije, pokušavao sam smiriti goste. Nakon 15 do 25 minuta stigla je i policija te sam organizirao da gosti i zaposlenici napuste objekt u manjim grupama - kazao je voditelj restorana koji je htio ostati anoniman zbog osjetljive situacije.

Potpredsjednik Turske Fuat Oktay kazao je kako vlasti eksploziju u Istanbulu, u kojoj je poginulo najmanje šestero ljudi, smatraju terorističkim napadom, javlja državna novinska agencija Anadolu.

- Smatramo da se radi o terorizmu jer je napadač, za kojeg smatramo da se radi o ženskoj osobi, detonirao bombu - rekao je Oktay.

TURCI U STRAHU Eksplozija u Istanbulu: 'Tu je užas, svi trče glavom bez obzira, još ne znamo koliko je mrtvih'

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 14.11.2022.

    Pa ti sjedi 40 mn na klupi....par porukica ,tik tok i vec je proslo evo te osumnjicen za teror. Erdogane ne lazi

  • inžinjer 14.11.2022.

    Erdogan je davno prodao dušu vragu kad je ušao u NATO i potpisao pakt sa Amerikom.

  • princ dodir mi veceras 14.11.2022.

    Zao mi je sto se dogodilo ali isto turska avionima baca bombe na druge ljude mozda je ta bomba pogodila rude dijete pa krenula osveta

Komentiraj...
Vidi sve komentare