To je to što me zanima!

Turudić ostaje u pritvoru, a suđenje počinje za koji tjedan

Turudićev odvjetnik predložio je sutkinji Županijskog suda u Zagrebu Jasni Smiljanić da mu ukine istražni zatvor jer ranije nije osuđivan i boluje od duševnih bolesti
Vidi originalni članak

Vlado Turudić (55), optužen da je 10. studenoga 2016. iz bezobzirne osvete ubio Đorđije Burića (85) u njegovoj kući u Nazorovoj u Zagrebu, ostaje u istražnom zatvoru, a suđenje bi mu trebalo početi za koji tjedan. 

Turudićev odvjetnik predložio je sutkinji Županijskog suda u Zagrebu Jasni Smiljanić da mu ukine istražni zatvor jer ranije nije osuđivan i boluje od duševnih bolesti pa mu boravak u zatvoru otežava liječenje. Sutkinja je odbila taj prijedlog kao i prijedlog branitelja za izdvajanjem nekih dokaza iz spisa na što se on može žaliti Vrhovnom sudu. Podsjećamo, bivši član A-HSP-a Turudić je Burića ubio hicima iz pištolja. Navodno je Buriću zamjerio jer nije, kako je obećao, zaposlio njegova sina od tridesetak godina s posebnim potrebama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bucokobasica 20.04.2017.

    Ubije covjeka iz ciste namjere i taj bi na slobodu???cekaj malo,pa ko je tu lud?odvjetniku medalju za fantastican prijedlog

  • Miljenko M 19.04.2017.

    Nije član A-HSP nego jedne druge stranke pa molim novinare da malo se raspitaju prije nego gluposti pišu. To što je napravio ne opravdava ga ali čovjek je bolestan jer postoji dokumentacija o tome.Jedina otežavajuća okolnost e ta što e iz braniteljske populacije a ne zlatne mladeži i tajkuna.

  • miky* m 19.04.2017.

    Sad će tužva za duševne boli,nije bio na postrojavanju na Trgu .Duševno bolesnog ubojicu ,da se brani sa slobode?Ne znam tko je bolesniji od njih dvoje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare