To je to što me zanima!

Tušek podnosi ostavku nakon afere koju su otkrila 24sata

Tušek je sazvao tiskovnu konferenciju prije 18 sati, ali nije najavio temu o kojoj će govoriti. U HDZ-u su nam ranije neki rekli da je njegova pozicija teško obranjiva. Ostavku podnosi na mjesto šefa županijskog HDZ-a
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Žarko Tušek koji je snimljen da nudi pozicije i nezakonito financiranje kampanje Viktoru Šimuniću ipak će podnijeti ostavku. Ali navodno samo na mjesto predsjednika krapinsko-zagorskog HDZ-a. I dalje bi trebao ostati saborski zastupnik i član predsjedništva HDZ-a. Tako se neslužbeno spekulira u stranačkim kuloarima. Tušek je sazvao tiskovnu konferenciju u sjedištu krapinsko-zagorskog HDZ-a u 17.45 sati, a novinarima je samo poslan poziv bez najave teme. 

POSLUŠAJTE SNIMKU

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ali kada smo razgovarali s nekim HDZ-ovcima, njima je još jučer navečer postalo jasno da je njegova pozicija postala teško obranjiva. Pogotovo nakon što smo objavili niz isječaka iz audio snimke, a koji dokazuju da nije govorio istinu oko svoje uloge u tom razgovoru. 

MISTERIJ ZAGORSKE KLETI Tušek na snimci: U samoizolaciji sam. Tušek nakon snimke: Laž je da sam bio u samoizolaciji

Tušek je saborski zastupnik, član predsjedništva HDZ-a i predsjednik županijske organizacije te stranke u Krapinsko-zagorskoj županiji. 

Idi na 24sata

Komentari 177

  • crna mačka 28.01.2021.

    Eto ti ta tvoja stranka !

  • Luna777 28.01.2021.

    Kao ova ostavka je velika stvar... smijenjen s mjesta glavnog HDZ-ovca Zagorske županije, a što je sa mjestom saborskog zastupnika i člana Predsjedništva HDZ-a? Zašto ga tu ne smijeni Plenković.

  • 28.01.2021.

    još jedna "pogreška"Plenkovićevog mandata...od početka vladavine,nanizalo se toga ohoho.

Komentiraj...
Vidi sve komentare