News

Komentari 177

Tušek podnosi ostavku nakon afere koju su otkrila 24sata

Tušek podnosi ostavku nakon afere koju su otkrila 24sata

Tušek je sazvao tiskovnu konferenciju prije 18 sati, ali nije najavio temu o kojoj će govoriti. U HDZ-u su nam ranije neki rekli da je njegova pozicija teško obranjiva. Ostavku podnosi na mjesto šefa županijskog HDZ-a

Saborski zastupnik Žarko Tušek koji je snimljen da nudi pozicije i nezakonito financiranje kampanje Viktoru Šimuniću ipak će podnijeti ostavku. Ali navodno samo na mjesto predsjednika krapinsko-zagorskog HDZ-a. I dalje bi trebao ostati saborski zastupnik i član predsjedništva HDZ-a. Tako se neslužbeno spekulira u stranačkim kuloarima. Tušek je sazvao tiskovnu konferenciju u sjedištu krapinsko-zagorskog HDZ-a u 17.45 sati, a novinarima je samo poslan poziv bez najave teme. 

POSLUŠAJTE SNIMKU

Ali kada smo razgovarali s nekim HDZ-ovcima, njima je još jučer navečer postalo jasno da je njegova pozicija postala teško obranjiva. Pogotovo nakon što smo objavili niz isječaka iz audio snimke, a koji dokazuju da nije govorio istinu oko svoje uloge u tom razgovoru. 

Tušek je saborski zastupnik, član predsjedništva HDZ-a i predsjednik županijske organizacije te stranke u Krapinsko-zagorskoj županiji. 

Najčitaniji članci