To je to što me zanima!

Tužan kraj potrage: Policajci svog kolegu pronašli mrtvog

Muškarac kojeg traže od prošlog ponedjeljka bio je djelatnik Službe gospodarskog kriminaliteta PU istarske. Tijelo preminulog je radi obavljanja obdukcije prevezeno je na Odjel patologije
Vidi originalni članak

U ponedjeljak oko 20 sati tragično je završila potraga za nestalim inspektorom V. F. iz Rovinja. Naime, rovinjska je policija zaprimila dojavu o pronalasku mrtvog tijela na području Škarabe u Rovinju, točnije u uvali Balzamake, a na to mjesto odmah su upućeni kriminalisti i vatrogasci rovinjske postaje kako bi tijelo koje je plutalo na površini mora izvukli na kopno.

Obzirom da su u odjeći pronađeni predmeti koji su pripadali 53-godišnjem krim inspektoru, a koji je nestao još prošlog ponedjeljka, odmah je potvrđeno da je upravo o njemu i riječ. Tijelo preminulog je radi obavljanja obdukcije prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula, pa će tek nakon toga saznati se točan uzrok smrti.

Podsjetimo, nestali je bio djelatnik Službe gospodarskog kriminaliteta PU istarske, a 29. srpnja se udaljio iz obiteljske kuće u nepoznato. Zabrinuta obitelj odmah je obavijestila njegove kolege i od tada se za njime tragalo.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Popy_1 06.08.2019.

    A jako cudno...msl da je kriminal usao u sve pore drustva...ni policija nije iznimka. Zalosno unistena drzava.

  • Cipelcug 06.08.2019.

    RIP. Nekome je opasno stao na žulj.

  • mily 06.08.2019.

    u službi gospodarskog kriminaliteta? eh, možda je jedan od onih koji su samo radili svoj posao

Komentiraj...
Vidi sve komentare