To je to što me zanima!

Tužan oproštaj od medicinske sestre: 'Bila je predivna duša, udomiteljica četvero djece'

Petra je bila zaposlena u Domu umirovljenika, a imala je i četvero mališana u udomiteljstvu. Od nje su se u petak oprostili i iz udruge Dia-mell Ludbreg čiji je bila član, te na Facebook stranici NaInzulinu
Vidi originalni članak

Od mlade medicinske sestre Petre Horvat opraštaju se i mnogi prijatelji i kolege na društvenim mrežama. Život je izgubila u teškoj prometnoj nesreći u noći s četvrtka na petak u Kunovec Bregu u Koprivničkoj ulici kada je na njen auto naletio 22-godišnji vozač Mini Coopera. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tragedija kod Koprivnice 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uslijed nepropisnog kretanja prešao je na suprotnu stranu kolnika i sudario se s Kijom kojom je Petra upravljala. Preminula je u bolnici. 

Bila je zaposlena u Domu umirovljenika, a imala je i četvero mališana u udomiteljstvu. Od nje su se u petak oprostili i iz udruge Dia-mell Ludbreg čiji je bila član, te na Facebook stranici NaInzulinu. 

TRAGEDIJA KRAJ KOPRIVNICE 'Petra je bila naš cvijet. U petak smo trebale popiti kavu. Zašto je ona morala poginuti, zašto?'

- Noćas je u teškoj prometnoj nesreći poginula Petra Horvat, dijabetička edukatorica i volonter. Prema riječima gđe Dragice, predsjednice udruge Dia-mell Ludbreg, predivna duša izvana i iznutra. Iz svega navedenog jasno je da je riječ o duboko požrtvovnoj osobi, posvećenoj obitelji, prijateljima i dijabetičkoj zajednici - napisali su na Facebook stranici i izrazili sućut.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • negoidiz 14.08.2021.

    u ovakvim prigodama uvijek mi padne na um pripovjetka gdje dijete upita majku da zašto uvijek stradaju najbolji, da bi ga majka zapitala da koji bi cvijet ubrao u vrtu, dijete odgovori najlješi..

  • _MAX_ 14.08.2021.

    Dobri ljudi prerano odlaze. Zao mi je ove plemenite djevojke. Ovog koji ju je odveo u smrt treba najstrozije osuditi a ako pravosudje po pravilu zakaze pozdravljam i "pravdu u svojim rukama" sto je cest slucaj u Hrvatistanu.

  • duš man 14.08.2021.

    pokoj joj duši.... cura je bila prekrasna..... žao mi je...🌹

Komentiraj...
Vidi sve komentare