News

Komentari 62

Tužan oproštaj od medicinske sestre: 'Bila je predivna duša, udomiteljica četvero djece'

Tužan oproštaj od medicinske sestre: 'Bila je predivna duša, udomiteljica četvero djece'

Petra je bila zaposlena u Domu umirovljenika, a imala je i četvero mališana u udomiteljstvu. Od nje su se u petak oprostili i iz udruge Dia-mell Ludbreg čiji je bila član, te na Facebook stranici NaInzulinu

Od mlade medicinske sestre Petre Horvat opraštaju se i mnogi prijatelji i kolege na društvenim mrežama. Život je izgubila u teškoj prometnoj nesreći u noći s četvrtka na petak u Kunovec Bregu u Koprivničkoj ulici kada je na njen auto naletio 22-godišnji vozač Mini Coopera. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tragedija kod Koprivnice 

Uslijed nepropisnog kretanja prešao je na suprotnu stranu kolnika i sudario se s Kijom kojom je Petra upravljala. Preminula je u bolnici. 

Bila je zaposlena u Domu umirovljenika, a imala je i četvero mališana u udomiteljstvu. Od nje su se u petak oprostili i iz udruge Dia-mell Ludbreg čiji je bila član, te na Facebook stranici NaInzulinu. 

- Noćas je u teškoj prometnoj nesreći poginula Petra Horvat, dijabetička edukatorica i volonter. Prema riječima gđe Dragice, predsjednice udruge Dia-mell Ludbreg, predivna duša izvana i iznutra. Iz svega navedenog jasno je da je riječ o duboko požrtvovnoj osobi, posvećenoj obitelji, prijateljima i dijabetičkoj zajednici - napisali su na Facebook stranici i izrazili sućut.

Najčitaniji članci