To je to što me zanima!

Tuži McDonald's za 1,5 mil. $: 'Dali su mi samo jednu salvetu'

Webster Lucas tvrdi da mu je djelatnik McDonaldsa odbio dati više od jedne salvete iako ih je tražio više. Pritom mu je menadžer Angel uputio i rasistički komentar
Vidi originalni članak

Webster Lucas nezadovoljan uslugom koja mu je pružena u jednom McDonald's restoranu u Kaliforniji tuži poznati fast food lanac za 1.5 milijuna američkih dolara, piše Daily Mail.

On tvrdi da mu je djelatnik restorana odbio dati više od jedne salvete, iako ih je tražio  više. Kada se Lucas, inače Afroamerikanac, obratio djelatniku, menadžer restorana 'Angel' on mu je uputio rasistički komentar. Lucas je rekao da je Angel, inače Meksikanac, promrmljao nešto u stilu 'vi ljudi...'. 

Kaže da je istraumatiziran

Kasnije je poslao e-mail menadžeru u kojem se požalio na uslugu te kazao da je nakon cijelog incidenta istraumatiziran. Dodao je da Angel nije imao sluha za njegov problem te ga je ponovo izvrijeđao.

Ne može normalno raditi zbog emocionalne boli

Webster Lucas u tužbi tvrdi da zbog emocionalne boli koju je incident, a naročito menadžer restorana, prouzročio više ne može normalno raditi. McDonald's je nedostupan za komentar u vezi incidenta.



Idi na 24sata

Komentari 105

  • black_cat 07.03.2014.

    to može proći samo u Americi..

  • Crna Lala_2 05.03.2014.

    Kod nas u McDonaldsu možete sami uzeti salvete, kao i slamke.. :D Mogao je jednostavno nekog drugog djelatnika pitati salvetu.. :)

  • cole9 02.03.2014.

    ja isao neki dan u TOI WC kad ono poslje s..nja bio samo jedan papir a ja trebo za guzu dva , pa ja ih sad tuzim za 1,5 mil kn :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare