To je to što me zanima!

Tužitelj traži čak do 25 godina zatvora za 9 lidera Katalonije

Slučaj vodi i državno odvjetništvo, koje tvrdi da optužnice trebaju biti zamijenjene točkama za manja kaznena djela te će zatražiti zatvorsku kaznu u trajanju od 12 godina
Vidi originalni članak

Za devetero čelnika pokreta za neovisnost Katalonije španjolsko tužiteljstvo zatražilo je jučer kazne zatvora do 25 godina. Terete ih za zlouporabu javnih sredstava i poticanje na neuspjelu pobunu prije godinu dana.

Slučaj vodi i državno odvjetništvo, koje tvrdi da optužnice trebaju biti zamijenjene točkama za manja kaznena djela te će zatražiti zatvorsku kaznu u trajanju od 12 godina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • moreuduši 03.11.2018.

    Nebi ni mi nikada uspjeli da belosvetskim lopinama nije smetala yuga. Samo su nju htjeli razbucat da nas mogu porobit. Catalonia je ovdje već porobljena pa im njihova samostalnost ne paše i nedozvoljavaju.

  • ljubica ljubičica_1 03.11.2018.

    Nesmiju odustat od svoje neovisnosti!Sloboda se krvlju plaća ako nemože civilizirano.Ja ih u potpunosti podržavam. Zašto živjet sa nekim u državi ako ne pripadamo istom narodu?A to je u Španjolskoj rjalnost.Sastavljena je ko bivša Jugoslavija od više naroda.Katalonci uzmite zakon u svoje ruke.Sjetite se samo Hrvatske.Sve je moguće ako to želite.

  • Clipeum 02.11.2018.

    Eto vam kad ste kukavice i predate se bez borbe, a sami zapoceli. Nadam se da ce jednog dana biti neka hrabrija generacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare