To je to što me zanima!

Tužitelji u C. Gori: Đukanovića htjeli ubiti ruski nacionalisti

Plan je bio da se nakon izbora, u 23 sata, kriminalci infiltriraju među građane i da, nakon što političari izađu na pozornicu, svi uđu u skupštinu i tamo se zadrže najmanje 48 sati, tvrdi tužitelj
Vidi originalni članak

Plan je bio da se nakon izbora, u 23 sata, kriminalci infiltriraju među građane i da, nakon što političari izađu na pozornicu, svi uđu u skupštinu i tamo se zadrže najmanje 48 sati. Angažirali su i strijelce koji bi lišili života Mila Đukanovića, ustvrdio je, pišu Nezavisne novine, glavni specijalni tužitelj Crne Gore Milivoje Katnić. Rekao je i kako su ruski nacionalisti organizatori kriminalne skupine iz Srbije uhićene 16. listopada na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori.     

Idi na 24sata

Komentari 83

  • bizaro 07.11.2016.

    e milo milo oni koji ti dadoše drzavu oni ti je i uzeše lagali su te ko i sve sad ćeš ipak odležat i zatvoru ili pod zemljom ameri tako peru svoju savjest i rjesavaju se balasta

  • kamenjar 07.11.2016.

    Ne mogu Srbi gospodinu Milu ništa !!!! Džabe Rusi džabe Bjelorusi i Kina!!!! Nema mora ako vam ga Kinezi ne naprave uz Moravu!!!!

  • histria0@yahoo.com 07.11.2016.

    Da, da miroljubivi, mali žuti Putin koji ubija Čečene, Gruzijce, Ukrajince, Hazarbajdžance,, izvršio aneksiju Krima, ubija novinare koji pišu protiv njega, naj većeg opozicionara - Borisa Nemcova ubio je Putin u sred Moskve pred kamerama. Laže mali Putin čim zine da u Ukrajinu ne šalje vojsku. Čovjek koji je bio u Ukrajini javno priznaje da ga Putin tamo poslao, Putin ga je na brzinu osudio i poslao na robiju. Sada je u Crnu Goru poslao cijelu četu zlotvora skupa sa četnicima. Čestitam đetićima što su ih uhitili. Milo, šalji ih na robiju !!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare