To je to što me zanima!

Tužiteljstvo podiglo optužnicu: Osumnjičenima za ubojstvo Tota prijeti pet godina zatvora

Za ubojstvo su osumnjičeni Angelo Georgievski, Klementina Levkovska i Andrej Kostovski, a tereti ih se za kazneno djelo ubojstva
Vidi originalni članak

Tužiteljstvo u Skoplju podiglo je optužnicu protiv trojice osumnjičenih za ubojstvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota, javlja makedonski Fokus.

- Optuženi su 7. travnja ispred noćnog kluba u Gradskom parku u Skoplju zajedno ubili ozlijeđenog Denisa Tota. Svi troje su mu nakon kraće prepirke zadali više udaraca i teških tjelesnih ozljeda od kojih je oštećeni najprije pao u komatozno stanje, a sutradan je preminuo - zaključilo je tužiteljstvo.

U BOLNICI JOŠ UVIJEK MUK Detalji istrage ubojstva Denisa Tota: 'Prikupili smo dokaze, a osumnjičeni su još u pritvoru...'

Za ubojstvo su osumnjičeni Angelo Georgievski, Klementina Levkovska i Andrej Kostovski, a tereti ih se za kazneno djelo ubojstva, za što je predviđena kazna zatvora od najmanje pet godina.

Tužitelj je kaznenom sudu podnio prijedlog za produljenje mjere pritvora za trojicu okrivljenika.

Postoji mnogo verzija priče...

Đakovčanin je u noći sa 6. na 7. travnja u klubu Privilege vidio Kostovskog kojega je poznavao od prije, piše Fokus. Tot je tada bio u rukometnom klubu Butel iz Skoplja i živio je u hotelu Marriott u istom gradu. U tom hotelu je Kostovski radio kao konobar.

Kostovski je u Privilegeu bio u istom društvu s Georgievskim i Levkovskom, no Tot nije došao s njima u klub. Pridružio im se nakon što je u klubu vidio Kostovskog. Tot ih je počastio pićem, a svi skupa su u četvrtak, 7. travnja, oko 3:30 izašli iz kluba. Rukometaš je htio ući s njima u taksi.

Iako postoji mnogo verzija o tome što je bio uzrok svađe, sigurno je da je između rukometaša i djevojke došlo do svojevrsnog okršaja. Prema službenim informacijama, Tot i Levkovska imali su nesporazum.

Na snimkama nadzornih kamera vidi se da djevojka udara rukometaša dok on bespomoćno leži i ne miče se.

PROŠIRIT ĆE ISTRAGU? Osumnjičeni za ubojstvo Denisa Tota su ispričali dvije verzije o tome što se zbilo kobne noći

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zrno soli u glavi 22.07.2022.

    čak 5 godina? Pa ovo mekedonsko pravosuđe je još gore od našeg

  • Vonchy_1 22.07.2022.

    Kod nas bi nazalost dobili jos manje.

  • empatija 22.07.2022.

    samo 5 godina,kaj su roditelhi uvaženi članovi drustva

Komentiraj...
Vidi sve komentare