To je to što me zanima!

"Tvrdila je da joj je Bog rekao da moram biti njezin suprug"

Bivši svećenik optužen je da je lani ubio Vesnu Hajdarović, koja ga je stalno pratila i uhodila, bila je nasrtljiva prema njegovoj supruzi i ponavljala da mora biti njen muž
Vidi originalni članak

Ne sjećam se točno kako se to dogodilo, rekao je bivši svećenik Danijel Horvat, optužen da je lani 5. veljače ubio Vesnu Hajdarović, braneći se na Županijskom sudu u Zagrebu. Horvata terete da je Hajdarovićevu, koja ga je godinama pratila i proganjala, napao kuhinjskom sjekiricom i izudarao je po glavi u garaži u II. Barilovićkoj 5. Kako bi ju dokrajčio, gušio ju je sve dok nije prestala davati znakove života. 

- Mi svećenici izloženi smo različitim napadima. K nama dolaze ljudi s raznim problemima fizičke i demonske naravi. Posljednjih šest godina Vesna Hajdarović me stalno pratila i uhodila - rekao je Horvat dodajući kako je svakodnevno dolazila u njegov samostan u Čakovec tražeći da joj pomognu u problemima sa suprugom, svekrvom i kćerkom. 

- Nekada i nije odlazila kući već se zadržavala u krugu samostana. U prvo vrijeme bio sam ljubazan prema njoj te se zato prilijepila za mene i prestala gnjaviti ostale svećenike - tvrdi Horvat. Ubrzo je počeo primjećivati da mu nedostaje odjeća iz ladica u samostanu. Na kraju mu je Vesna Hajdarović sama pokazala da nosi njegovu majicu. 

- Rekla mi je da je imala viziju od Boga i da joj je Bog rekao da moram biti njezin muž. U toj je viziji vidjela kuću i dijete - nastavio je Horvat čiji su problemi kulminirali kada je postao poglavar samostana. Nakon svakog razgovora u kojem joj se pokušavalo dati do znanja da prestane s takvim ponašanjem ona je postajala još upornija. Horvat je nakon svega toga napustio svećeničku službu i oženio se. 

Vesna Hajdarović ni tada nije prestala. Dolazila je pred zgradu u kojoj je živio sa ženom i lijepila njegove fotografije po ulazu, bila je nasrtljiva i prema njegovoj supruzi, stalno je ponavljala da mora biti njezin muž. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • hadred18 03.03.2015.

    Zamislite se vi u takvoj situaciji, da vas netko proganja 24 sata na dan, da vam ne da mira, i sve prijavite policiji, i dobije samo zabranu prilaska na nekoliko metara, ne branim ubojstvo, ali mislim da je njemu više prekipjelo to što je žena bila naporna, i uhodila ga, iako je imao svoju curu ili što već...

  • evb50 03.03.2015.

    nije mi jasno ako je bio svecenik i dok je sluzio sluzbu dolazila je k njemu i napadala ga bez razloga dali je to razlog da napusti sluzbu i ozeni se drugom sretnicom tko kaze da i s ovom nije bio u vezi pa mu dosadila

  • vanilijica 03.03.2015.

    Opsjednutost drugom osobom i psihičko maltretiranje na žalost uvijek završi fatalno.Sjetite se filma fatalna privlačnost.Ne branim ga ali ga ni ne osuđujem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare