To je to što me zanima!

Tvrtka Fest prva u regiji otvara tvornicu Glamping šatora

Za manje od mjesec dana u poslovnoj zoni Ozalj nedaleko od Zagreba. Otvara se prva tvornica Glamping šatora i ostale opreme za vanjska događanja
Vidi originalni članak

Tvrtka FEST d.o.o. iz Karlovca dobila je povjerenje I Europskih institucija  tako da  je njihov projekt financiran djelomično iz sredstava Europske unije.

GLAMPING ŠATORI

Na površini većoj od 12 000 m2 otvaraju se pogoni za proizvodnju Glamping šatora, drvenih objekata ali i zabavnih naprava. Najveći hit u kampiranju su trenutno Glamping šatori, šatori koji mijenjaju percepciju kampiranja i nude maksimalan luksuz svojim gostima. Upravo takve šatore proizvodite će tvrtka Fest te namjeravaju svoje objekte ponuditi svim kampovima u Hrvatskoj, ali i regiji.

DRVENE KUĆICE I SUNOCOBRANI

Uz navedene šatore, proizvodit će se i prekrasni drveni suncobrani od trstike koji svojom statikom odolijevaju svim vremenskim nepogodama. Drvene kućice koje su idealne za razne funkcije , a svojim eko materijalima zadovoljavaju i najzahtjevnije klijente. Uz sve to ova hrvatska tvornica će se baviti proizvodnjom velikih aluminijskih šatora koje možete vidjeti na svim velikim događanjima i manifestacijama u Hrvatskoj.

ZABAVNE NAPRAVE

Kako se firma FEST bavi i zabavnim napravama u novoj tvornici postojat će odjel samo za izradu specifičnih dječjih  naprava Ninja poligona . To je zabavna naprava koja je idealna za razvijanje spretnosti djece, ali i njihovu zabavnu. Ova naprava postat će prvi hrvatski proizvod u segmentu zabavni radnji.

Sve naše proizvode možete pogledati na www.fest.hr.

 



 

Idi na 24sata