To je to što me zanima!

Tvrtka je u gubicima, a direktor si je nabavio novi automobil

Damir Tot u ožujku postao direktor tvrtke HŽ Vuča vlakova, a jedan od prvih poteza mu je bila nabava limuzine. Nabavio je Citroen C5 vrijedan 257,7 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Damir Tot je početkom ožujka postao direktor tvrtke HŽ Vuča vlakova, a jedan od prvih poteza mu je bila nabava limuzine za sebe, piše Večernji list. 

Večernji piše da si je Tot nabavio novi Citroen C5 vrijedan 257,7 tisuća kuna iako je tvrtka na čijem je čelu prvi kvartal godine završila s gubitkom od 2,1 milijun kuna, a osim toga ta tvrtka uskoro neće više ni postojati. 

Tot pak kaže kako je morao nabaviti novi automobil jer postojeći operativni leasing službenog osobnog vozila istječe s 31. svibnjem ove godine. 

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Capafiori 23.05.2012.

    Tvrtka HŽa u gubicima, HŽ nema novca za održavanje i sanaciju pruga, ali ima za kupovinu automobila. Netko je lud u državi Danskoj.

  • klinac51 23.05.2012.

    Volio bi bar približno saznati koliko HŽ ima ne samo službenih automobila, već i onih koji su dani na 24 satno korištenje. Svaki vikend parkiralište sa takvim automobilima prazno. Valjda rade prekovremeno i u dane tjednog odmora, a o praznicima da i ne pričamo. Toliko se zadube u posao da ostanu radit i kod kuće da ne troše vrijeme u prijevozu.

  • walter wolf 23.05.2012.

    može li mi netko iz redakcije dati broj tog leasinga? Naime,i moja firma je malo u problemima,a stari auto nam se dotrajao,pa ako bi meni mogli dati kakav leasingić bez boniteta firme i bez mjenica na direktora osobno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare