To je to što me zanima!

Tvrtka Natasche Kampusch zaradila je pola milijuna eura

Pretpostavlja se da je u zaradu tvrtke koja se bavi promidžbom, elektroničkom obradom podataka i marketingom ušla i zarada od Nataschine autobiografije
Vidi originalni članak

Tvrtka Natasche Kampusch (24) prošlu je godinu završila s dobiti od 453.173,54 eura, piše Bild koji se poziva na austrijski magazin Format. Kampusch je tvrtku osnovala u svibnju prošle godine pa se mnogi pitaju kako je u samo osam mjeseci uspjela zaraditi toliko novaca. Pretpostavlja se da je u zarađenu svotu ušla i zarada od prodaje njezine autobiografske knjige „3096 dana“.  

Tvrtka se zove Consolea GmbH, po kaktusu koji raste na Karibima, a bavi se promidžbom, elektroničkom obradom podataka i marketingom. Nataschina "desna ruka" u poslovanju je njezin  skrbnik i direktor tvrtke Johannes Silveri.

Kampusch je, podsjetimo, 1998. oteo Wolfgang Priklopil dok je išla u školu. Držao ju je zatočenu više od osam godina u podrumu kuće. Nakon što mu je Natascha pobjegla, Prikopil se bacio pod vlak i ubio. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • axlica 09.11.2012.

    neka joj je još duplo, cura je proživjela nešto što mi ne možemo ni zamisliti, sad nek troši na najveće pizdarije samo da bude sretna :D

  • baldrick_1 09.11.2012.

    Drago mi je da se snašla. Ona je jedna vrlo inteligentna žena. pročitala sam njezinu knjigu i to ja jako zanimljivo i duboko razmišljanje. Svaka joj čast!

  • jane eyre 09.11.2012.

    Vidiš ti kak Nataši ide, nek joj je sa srećom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare