To je to što me zanima!

U 24Expressu donosimo prvu veliku ispovijed Čobankovića

Za 24sataExpress Čobanković je eksluzivno priznao kako je šefa Ivu Sanadera slušao bez pogovora. Omraženi Čačić u intervjuu otkriva zašto je temperamentan
Vidi originalni članak

Bivši ministar Petar Čobanković ekskluzivno je u novom broju 24sataExpressa priznao kako je šefa Ivu Sanadera slušao bez pogovora. Sada je ljut na sebe jer mu je vjerovao, a zbog svega je politici rekao: “Zbogom.”

Najomraženiji član Milanovićeve Vlade Radimir Čačić u intervjuu otkriva zašto je temperamentan te kome bi u svom sektoru dao otkaz. Kantautor i skladatelj Zrinko Tutić otvoreno govori kako je pronalazio i stvarao pjevačke zvijezde te priznaje kako trenutno na estradi nema nikog s kime bi volio raditi. U novom broju omiljenog tjednika pročitajte sve o američkoj vojnoj pomoći koju je dobio Tito nakon raskida sa Staljinom.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • scot 21.09.2012.

    kad ste sve pokrali sad aj malo da se bavimo postenjem pametni ste ministri pametni jadni narod ko ih sve vodi...

  • DragicaShakeshaft 21.09.2012.

    Cobi rekao"ZBOGOM"...Boze rasplakat cu se od velike tuge jer nas napusta...pitam se nosi li sa sobom i svu ukradenu kintu koju je krao sve ove godine sa HDZ-om....

  • 21.09.2012.

    Kako se Sanader postavljao prema njima tako su se oni prema niže rangiranima. Čobanković a i svi drugi sigurno se dobro ogrebao i za lovu i za privilegije i za nezaslužena prava. Svu nezaposlenu familiju je bez kvalifikacija pozapošljavao u državnim firmama. na primjer !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare