To je to što me zanima!

U Australiji se nasukalo na plaži 200 kitova i 7 dupina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Spasioci su u vodu uspjeli vratiti 48 životinja, a njih 60 još je živo. Svi koji su se nasukali dublje na obalu uginuli su. Spasitelji rade po cijeli dan
Vidi originalni članak

Oko 200 kitova i sedam dupina nasukalo se u ponedjeljak na Kraljevski otok u Australiji, a volonteri i udruge za zaštitu životinja, radeći cijeli dan, uspjeli su spasiti njih 48. Kako piše Australia News, 60 nasukanih životinja još je živo.
- Sve životinje koje su se nasukale su uginule, preživjele su samo one što su ostale zarobljene u plićaku - rekao je Chris Arthur iz ureda Tasmanskih parkova dodavši kako su spasioci brodovima i dizalicama prebacivali životinje u dublju vodu. Jedan od spasioca rekao je kako je prizor stravično tužan i da se moglo čuti kitove kako plaču.
- Spasioca je koliko i životinja. Polijevamo ih vodom, te smo ih pokrili vlažnim ručnicima i dekama - rekao je spasitelj. Tijekom noći nadzirat će ostale životinje iz jata da se ne bi ponovno nasukale.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • arcihbald 02.03.2009.

    pa zasto ste mi tolike minuse dali :(. pa ja sam se salio. volim zivotinje i zao mi je ovih nasukanih :(

  • Lil Blond 02.03.2009.

    Vec je godinama poznato kako ratne mornarice Australije, Britanije i ostalih zemalja koriste sonare i isprobavaju oruzja detonirajuci toliku kolicinu da se ovakve tragedije dogadaju. Naravno, na svaku optuzbu i dokaze odgovaraju da su svake slucajnosti potpuno nedokazane :(

  • axlica 02.03.2009.

    a siroti :( da im bar mogu pomoći

Komentiraj...
Vidi sve komentare