To je to što me zanima!

U autu imao 17,3 kile riječnih rakova, htio ih je preprodavati

Policija je uhvatila 59-godišnjaka s 17,3 kilograma riječnih rakova. Zbog kaznenog djela trgovanja zaštićenim prirodnim vrijednostima protiv njega je podnesena prijava
Vidi originalni članak

Triljska granična policija u subotu je na području Sinja uhvatila 59-godišnjaka u čijem su teretnom vozilu pronašli 17,3 kilograma riječnih rakova. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 59-godišnjak navedenu količinu rakova nabavio sa ciljem daljnje preprodaje. 

Zbog kaznenog djela trgovanja zaštićenim prirodnim vrijednostima protiv njega je podnesena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Uznik 20.07.2015.

    I sto onda zar netko nesmije imat kod sebe necega u vecoj kolicini?

  • miroslav23 20.07.2015.

    sta je tu cudno, bog nam dao sve a ljudi sve naplacuju, plati dozvolu za ribolov, za svaku rjeku i opcinu posebno, plati za lovacku dozvolu, pa opet ograniceno podrucije lova, dozvolu za sagradit supu u svom dvoristu, dozvolu za osjec drvo iz sume, jos malo pa ce pocet naplacivat dozvolu za zivot.

  • preklopna cijev 19.07.2015.

    Ovaj čovjek će platiti kaznu što se bori radi,a onaj cigan što ste jučer objavili nikom ništa ima 1300prometnih prekšaja i još ga nazivate Hrvatom pa to je strašno jedino mi Hrvati u ovoj državi a svi mogući cigani,bosančine oni imaj sva prava oni su prdošli pa dokle u pičku materinu to sve trpiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare