To je to što me zanima!

U Banskim dvorima održali su tajni sastanak...Što nas čeka?

U popodnevnim satima najavljen je sastanak no onda je rečeno da ga neće biti... Bilo ga je, ali Vlada nije bila spremna iznijeti o čemu se to pričalo
Vidi originalni članak

Takni sastanak između HDZ-a i koalicijskih partnera održan je danas u Banskim dvorima. Nitko iz Vlade nije htio reći o čemu se razgovaralo, a čini se da su i tajno izašli iz Banskih dvora.

Nešto prije 19 sati predsjednik Sabora, Gordan Jandroković napustio je tajni sastanak ušavši odmah u automobil ne želeći ništa komentirati. Pretpostavlja se da su na taj način svi otišli.

O čemu se točno razgovaralo znat će se zasigurno kroz nekoliko dana no vjerojatno ima veze sa štrajkom u školama koji se nastavlja kao i najavljenim štrajkom u četvrtak kojeg su najavili iz Sindikata znanosti i visokog obrazovanja.

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak u ponedjeljak je u Tučepima na pitanje o tome ima li novca za povećanje plaća odgovorila da sredstva postoje za sve javne službe, a ono što sada predstoji je da se osim horizontalnog pristupa prepoznaju oni koji su sada u reformi i čije plaće su u relativno sve većem zaostatku za ostalima.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • _Varešak_ 22.10.2019.

    Sigurno nas ništa dobro ne čeka.

  • zveko 22.10.2019.

    Predsjednik vlade Gordan Jandroković??? Njonjo se progurao u vrhovnika?

  • kamenjar 22.10.2019.

    Kako su se komunjare i udbasi uspametovali,sve znaju i kritiziraju a za juge nisu smjeli reci da nema banana u prodavnicama !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare