To je to što me zanima!

U Baški na Krku planule dvije kuće, srećom nema ozlijeđenih

Ozlijeđenih srećom nema, a trenutno je u tijeku je dogašivanje te otvaranje krova kako bi se područje osiguralo, a vatrogasci pobrinuli da je požar u potpunosti "ugušen"
Vidi originalni članak

Požar koji je izbio oko 20 sati zahvatio je dvojni objekt na Baški na otoku Krku na adresi Batomalj bb. Kako doznajemo iz JVP Krk radi se o dvije, stare primorske kuće spojene tako reći s leđa, koje se nalaze na poprilično nepristupačnom terenu podalje samog sela.
Na teren je po dojavi odmah izašlo sedam vatrogasaca sa dva vozila DVD-a Baška te dvadesetak vatrogasaca s još dva vozila JVP Krk.

- Po dojavi smo dobili dojam da se radi o velikom požaru te smo izašli na teren s puno ljudi no srećom nije bilo strašno i požar smo uspjeli ugasiti nešto prije 22 sata. U požaru je izgorio gornji dio prednje kuće, tj. dva kata, odnosno dvije sobice od dvadeset i deset kvadrata. Srećom, uspjeli smo spasiti da se požar sasvim ne proširi i na drugu kuću koja se nalazi sa stražnje strane ulice - kazao je zapovjednik JVP Krk Dinko Petrov.

Ozlijeđenih srećom nema, a trenutno je u tijeku je dogašivanje te otvaranje krova kako bi se područje osiguralo, a vatrogasci pobrinuli da je požar u potpunosti "ugušen". 

Po završetku gašenja bit će obavljen očevid koji će otkriti uzroke požara.  

Idi na 24sata

Komentari 7

  • COYOTE_2 05.05.2018.

    A jelsu imale raspelo.

  • Čarli1976 05.05.2018.

    Mora da su osigurane dobro pa se same zapalile.

Komentiraj...
Vidi sve komentare