To je to što me zanima!

U Belgiji pronašli 12 preživjelih migranata u kamionu hladnjači

Vozač koji je prevozio voće i povrće pozvao je policiju koja je pronašla 12 Sirijaca i Sudanaca i odvezla ih u Ured za imigraciju u Antwerpenu
Vidi originalni članak

Belgijska policija pronašla je u srijedu 12 migranata u hladnjači kamiona na parkiralištu autoceste u sjevernoj Belgiji nakon što je vozač obavijestio vlasti, rekao je glasnogovornik policije. 

Vozač koji je prevozio voće i povrće pozvao je policiju koja je pronašla 12 Sirijaca i Sudanaca i odvezla ih u Ured za imigraciju u Antwerpenu. 

Prošli tjedan su pronađena trupla 39 migranata u kamionu hladnjači u Velikoj Britaniji koji je prošao kroz belgijsku luku Zeebrugge. 

Belgijske vlasti koje su pod pojačanim nadzorom zbog borbe protiv trgovine ljudima, surađuju s britanskim vlastima u istrazi. 

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 30.10.2019.

    A koji jesu dajte malo slike jel imaju face instac da guglamo malo sta su jeli u nedjelju i tocno po kojoj su se kutiji popišali 😂😂😂😂😂😂 i da od kojeg proizvodaca je bila prikolica eventualno malo profejsat tu fabriku vidjet kakva je to familija i to od cega zive jesu eksponirani ili ne daju izjave a taj šofer gdje je koji najvaznije đe je bijo devesprve dok smo mi bili jel mu čača branitelj ili kordunaš marticevac i tako dajte malo informacija slabo je ovo slike dajte tih sirijaca terorista

  • sayla 30.10.2019.

    Belgija granici sa Sirijom? Pa nema rata vise u Siriji, sta ti ljudi bjeze, ako bjeze znaci da su ratovali protiv vlasti u svojoj zemlji, a zna se koji su to.

  • 30.10.2019.

    Nasa Smilja ne bu zvala policiju !

Komentiraj...
Vidi sve komentare