To je to što me zanima!

U BiH očekuju nerede zbog utakmice Hrvatska-Turska

Policijske snage u Bosni i Hercegovini užurbano se spremaju za utakmicu Hrvatske i Turske na Europskom prvenstvu jer očekuju velike nerede
Vidi originalni članak

U susjednoj Bosni i Hercegovini policijske snage užurbano se pripremaju za utakmicu Hrvatske i Turske na Europskom prvenstvu u nogometu, a samo u Mostaru bit će osigurano više od tisuću policajaca koji bi trebali spriječiti nerede.
- Policija je spremna upotrijebiti sva raspoloživa sredstva kako bi se spriječili neredi - rekao je glasnogovornik MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije, Himzo Đonko.
Neredi u Mostaru već su isplanirani, a do sukoba bi moglo doći i u susjednim mjestima. Đonko je rekao kako je utakmica Hrvatske i Turske u Beču događaj od visokog rizika u BiH. Neredi između "navijača" za vrijeme "Eura 2008" već su zabilježeni u susjednoj BiH, a najgore je bilo nakon utakmice Hrvatske i Njemačke, kad su jake policijske snage u posljednji trenutak spriječile kontakt navijača sa zapadne i istočne strane Mostara. No policija se najviše boji reprize navijačkog ludila nakon utakmice Hrvatske i Brazila na Svjetskom prvenstvu, kad je u neredima od metka stradao slučajni prolaznik Omar Torlo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_21090 19.06.2008.

    Nereda je bilo i na prvoj utakmici,sa Austrijom, U Kiseljaku i Vitezu najviše,znam da navijači nisu bili krivi zasigurno!!!! Šta će sada biti to čemo vidjeti,nismo pali 93-e,nećemo ni u petak.

  • shikica 18.06.2008.

    to je istina, ja sam iz okolice Mostara....mi smo svjesni da će biti nemira i stvarno je žalosno na šta se u nas svode utakmice, nek svatko navija za kog hoće ali nema potrebe za međunacionalnom mržnjom....meni osobno ta utakmica ulijeva više straha nego navijačkog duha...nadam se da neće biti posljedica!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare