To je to što me zanima!

U Bjelovarsko-bilogorsku stiglo je 43 tisuće komada opreme

Tom količinom je popravljeno stanje zaštitne opreme za sve zdravstvene ustanove na području županije
Vidi originalni članak

Prema informaciji iz Stožera civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije, tijekom ponedjeljka i utorka stiglo je nešto više od 43 tisuće komada razne zaštitne opreme. Tom količinom je popravljeno stanje zaštitne opreme za sve zdravstvene ustanove na području županije. Riječ je o kirurškim maskama, maskama FFP2, kirurškim ogrtačima, zaštitnim naočalama, rukavicama i kirurškim kapama.

Dio je to opreme koja je jučer stigla iz Kine u Hrvatsku, te donacija UNICEF-a, a sukladno rasporedu koji je napravio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske zaštitna oprema je dostavljena Općoj bolnici Bjelovar, Zavodu za hitnu medicinu Bjelovarsko-bilogorske županije, Domu zdravlja Bjelovarsko-bilogorske županije i Zavodu za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije. Određeni dio zaštitnih maski dobile su i operativne snage Stožera civilne zaštite naše županije.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • hans1978 01.04.2020.

    Kina dijeli pomoć po svijetu, a njihovi građani vape za pomoć, ne znaju gdje će s mrtvima... Sve u cilju mazanja očiju svijetu... Bože sačuvaj...

  • 01.04.2020.

    kako se najednom iz tona pretvorilo u komade crna zemljo tko te gazi

  • 31.03.2020.

    eto vec kradu oprema se djeli u komadima :)a kad je dosla mjerila se u tonama :)sad su natpisi u komadima da se tone sakriju :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare