To je to što me zanima!

U blizini božićnog sajma u Berlinu našli vreću municije

Torbu je pronašao prolaznik u podzemnoj garažu u Spandauer Damm. Municija je bila u plastičnoj vrećici iza naslaganih zimskih guma. Radi se o 200-injak metaka kalibra 7.65
Vidi originalni članak

U blizini božićnog sajma u Berlinu prolaznik je pronašao torbu punu municije zbog čega su na teren izašli forenzičari, a policija je proglasila 'opasnu situaciju'. 

Na teren je izašlo stotinjak policajaca, a na sajam su upućeni i specijalci iako se incident ne smatra terorističkim činom.

Glasnogovornik policije kazao je kako pokušavaju utvrditi ima li tragova DNK na vreći i mecima kako bi mogli utvrditi kome pripada.

- U Berlinu stalno pronalazimo municiju. Vjerojatno je netko čistio podrum i pronašao nešto od svog djeda - rekao je glasnogovornik policije Winfrid Wenzel, piše Express.co.uk.

Torbu je pronašao prolaznik u podzemnoj garažu u Spandauer Damm. Municija je bila u plastičnoj vrećici iza naslaganih zimskih guma. Radi se o 200-injak metaka kalibra 7.65.

Podsjetimo, u napadu na božićni sajam prošle godine u Berlinu poginulo je 12 ljudi i ranjeno 48 kad se Tunižanin Anis Amri (24) kamionom zaletio u posjetitelje sajma. Nakon toga uspio je pobjeći, a ubila ga je policija u Milanu nekoliko dana kasnije nakon što je ranio jednog policajca u rame tijekom rutinske policijske kontrole.

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 17

  • jo2hn8ny 11.12.2017.

    Gdje je završio "udbaš" (Zastava M70A, kalibar 7,65)?

  • 11.12.2017.

    Jel Vreca ili plastivna vrecica??? 200tinjak metaka,skoro stane u djep,ocito netko ne vidi razliku izmedju vrece i vrecice,ali trazi senzaciju.

  • Medjed 11.12.2017.

    Je je u svakog svabe kod pradida u podrumu skladiste streljiva, bombi i eksploziva. Ako se pradedo zove muhamed...

Komentiraj...
Vidi sve komentare