Obavijesti

News

Komentari 17

U blizini božićnog sajma u Berlinu našli vreću municije

U blizini božićnog sajma u Berlinu našli vreću municije
1

Torbu je pronašao prolaznik u podzemnoj garažu u Spandauer Damm. Municija je bila u plastičnoj vrećici iza naslaganih zimskih guma. Radi se o 200-injak metaka kalibra 7.65

VIDEO

U blizini božićnog sajma u Berlinu prolaznik je pronašao torbu punu municije zbog čega su na teren izašli forenzičari, a policija je proglasila 'opasnu situaciju'. 

Na teren je izašlo stotinjak policajaca, a na sajam su upućeni i specijalci iako se incident ne smatra terorističkim činom.

Glasnogovornik policije kazao je kako pokušavaju utvrditi ima li tragova DNK na vreći i mecima kako bi mogli utvrditi kome pripada.

- U Berlinu stalno pronalazimo municiju. Vjerojatno je netko čistio podrum i pronašao nešto od svog djeda - rekao je glasnogovornik policije Winfrid Wenzel, piše Express.co.uk.

Torbu je pronašao prolaznik u podzemnoj garažu u Spandauer Damm. Municija je bila u plastičnoj vrećici iza naslaganih zimskih guma. Radi se o 200-injak metaka kalibra 7.65.

Podsjetimo, u napadu na božićni sajam prošle godine u Berlinu poginulo je 12 ljudi i ranjeno 48 kad se Tunižanin Anis Amri (24) kamionom zaletio u posjetitelje sajma. Nakon toga uspio je pobjeći, a ubila ga je policija u Milanu nekoliko dana kasnije nakon što je ranio jednog policajca u rame tijekom rutinske policijske kontrole.

Foto: Ilustracija

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...