To je to što me zanima!

U blizini Hrvatske Kostajnice zapalio se stambeni kontejner

Prema neslužbenim informacijama u stambenom kontejneru u Selu Donja Velešnja nakon potresa živio je jedan korisnik. Kontejner je izgorio u potpunosti i više nije upotrebljiv...
Vidi originalni članak

Zbog kvara na instalacijama u nedjelju ujutro selu Donja Velešnja kraj Hrvatske Kostajnice izgorio je stambeni kontejner. Na sreću nema ozlijeđenih, doznaje se u policiji.

Na intervenciju su izašli vatrogasci DVD-a Hrvatska Kostajnica, jer njihovim lokalnim kolegama kamion za gašenje nije u funkciji.

- Nažalost zbog toga je izgubljeno dragocjeno vrijeme. Nažalost za ljude koji su ostali bez doma nad glavom u potresu, agonija je postala još veća - objavili su iz DVD-a Hrvatska Kostajnica.

Prema neslužbenim informacijama u stambenom kontejneru nakon potresa živio je jedan korisnik. Kontejner je izgorio u potpunosti i više nije upotrebljiv. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • velma 22.02.2021.

    još im samo to fali..koji peh

  • eurofun12345 21.02.2021.

    Na drugom portalu piše da se lokalni vatrogasci nisu odazivali na poziv, te da je angažirano susjedno društvo, ali je vrijeme odazivanja uradilo svoje. Nadam se da će netko zbog toga odgovarati.

  • FraTetka 21.02.2021.

    Pomozi sirotu na svoju sramotu

Komentiraj...
Vidi sve komentare