To je to što me zanima!

U blizini Save parkirala auto: Policija i vatrogasci traže ženu

Policija je dobila dojavu o nestaloj ženi i odmah se krenulo u potragu. Žena je navodno kod Brdovca parkirala automobil i sumnja se da je počinila samoubojstvo
Vidi originalni članak

Policija i vatrogasci u rijeci Savi traže ženu. Policija je dobila dojavu o nestaloj ženi i odmah se krenulo u potragu. Žena je navodno kod Brdovca parkirala automobil i sumnja se da je počinila samoubojstvo. 

Spasioci su parkirali vozilo i u Zagrebu i tamo u rijeku spustili čamac, a onda su krenuli u potragu uzvodno. 

Intervenciju je potvrdio i Pavle Kalinić, pročelnik ureda za hitne intervencije. 

Ovo je podsjetilo na potragu u kolovozu kada su spasioci u Savi kod Mosta slobode tražili Fiat. Automobil su našli nakon tri dana i u njemu mrtvu ženu.    

Idi na 24sata

Komentari 4

  • perica 100 11.12.2014.

    pola mladi ode vani trazit spas a nas pola zavrsicemo kao ova gospoda to je LJEPA NASA

  • vilim 10.12.2014.

    Nakon dugo vremena javlja se tzv "pročelnik za krizne situacije" koji je malo unezvjeren jer nezna koga je sve Bandić umočio u svoje lopovluke tijekom istražnjih radnji. Jedno je sigurno da ovaj prepredeni šalabajzer polako ali sigurno gubi tlo pod nogama jer više nema moćnog zaštitnika, a Sandra Švaljek ga ne doživljava kao sposobnu i moralnu osobu. Odmah nakon uhićenja Bandića on se povlaćio po opskurnim komercijalnim TV postajama braneći lopinu ,a u krugu svojih istomišljenika širio je glasine o podijeljenoj odgovornosti misleći na dogradonačenicu.Sada je manji od makova zrna jer nije siguran za svoju kožu !!!...

  • bosaaanac 10.12.2014.

    Predlažem osnovati urede u Gradu i zaposliti rođe,familiju,podrepaše,koji će kontrolirati Gradski ured za kontrolu i ovaj smiješni Kaliničev ured.To će biti prava reforma gradske uprave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare