To je to što me zanima!

U bolnici umro Trumpov mlađi brat: 'Bio mi je najbolji prijatelj'

Robert Trump koji je imao 71 godinu i bio je tri godine mlađi od predsjednika, bio je građevinski poduzetnik. Uzrok smrti nije otkriven
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump rekao je da je njegov mlađi brat Robert Trump umro u subotu navečer, dan pošto ga je predsjednik posjetio u bolnici u New Yorku.

- Teška srca javljam da je moj divni brat Robert mirno otišao večeras. Bio mi je ne samo brat, nego i najbolji prijatelj. Jako će mi nedostajati, ali opet ćemo se sresti. Njegova će uspomena zauvijek živjeti u mom srcu. Roberte, volim te. Počivao u miru - napisao je Trump u priopćenju.

Robert Trump koji je imao 71 godinu i bio je tri godine mlađi od predsjednika, bio je građevinski poduzetnik.

Uzrok smrti nije otkriven. Trump je u petak rekao novinarima da njegov brat "prolazi kroz teško razdoblje" zbog nepoznate bolesti.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • lawless 23.08.2020.

    Dobru je šprehu uvalio narodu: Brat bolestan od Alzheimera, umro jadan, baš ga žalim. A Trump svu lovu koju ima naslijedio od oca, a brat jadan, bolestan, nema ni centa od nadsljestva??? Zašto je brat umro?

  • 16.08.2020.

    I bogati plaču i umiru,jedina pravda na zemlji

  • 16.08.2020.

    Političaru su zna se što. Ono nešto najgore. Od Korone se umire masovno. I ovaj je umro od Korone. Trump ubija cijeli svijet. Kakvi su to ljudi koji ga biraju, to je ipak najveći problem svijeta. Prljavi i pokvareni kapitalizam koji je okupirao svijet. Još nisam čitao i vidio poštenog kapitalistu. Ali stoka sitnog zuba takve obožava. Dovoljno je viditi Hrvatsku i njene kapitaliste koji se radom nisu obogatili već prevarom i pljačkom. To je današnji svijet Use - Nase - Podase.

Komentiraj...
Vidi sve komentare