To je to što me zanima!

U Budrovcima vlak naletio na kamion, ozlijeđen je kondukter

Na ovom pružnom prijelazu česte su nesreće. Posljednja veća dogodila se u studenom 2012. kada je međunarodni vlak na relaciji Sarajevo – Budimpešta naletio na kamion za prijevoz betona
Vidi originalni članak

U ponedjeljak oko 12 sati na pružnom prijelazu obilježenom Andrijinim križem dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali vlak koji je prometao na relaciji Vrpolje  - Osijek i teretni kamion.

– Koliko sam ja čula kamion je stao na pruzi i nije mogao niti naprijed, a ni nazad. Vozač I.Č. iz Piškorevaca i njegov suvozač, pobjegli su u zadnji tren iz kamiona, a putnici u vlaku pobjegli su zadnji vagon. Što je točno bilo ne bih mogla reći – rekla je jedan od mještanki Budrovaca.

Inače na tom pružnom prijelazu nije to prva nesreća, one su vrlo česte, a posljednja veća dogodila se u studenom 2012. kada je međunarodni vlak na relaciji Sarajevo – Budimpešta naletio na kamion za prijevoz betona takozvani mikser. U nesreći je ozlijeđeno 15 putnika.

U ovoj koja se dogodila u ponedjeljak prema neslužbenim informacijama lakše je ozlijeđen kondukter vlaka.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • UNPROFOR 13.03.2018.

    Kad da strojevođa naglo koćenje , on bježi nazad u kompoziciju i nasloni se na unutrašnju stjenu vagona. Putnici ne mogu tako bježati , jer nisu spremni za bježanje a i ne mogu se dignuti , jer lete jedan na drugoga . Ostati u momentu udara na nogama , je najopasnije za gležnjeve , jer možete, zavisi od siline udara ostati bez nogu , naroćito ako imate cipele , koje dobro grabe na podlogu -patike !

  • domoljub029 13.03.2018.

    Kamion se zaustavio nasred pruge i pokvario,a vlakovođa umjesto da koći ,,tresnuo je svom snagom

  • zajgorec 12.03.2018.

    Iveko nece daleko

Komentiraj...
Vidi sve komentare