To je to što me zanima!

'U čemu je problem? I dalje ću govoriti na engleskom jeziku'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Europromatračica Ingrid Antičević Marinović naglašava da joj nitko od kolega nije prigovorio te kaže da su čak i sadržajno u Bruxellesu pohvalili njezin nastup
Vidi originalni članak

U čemu je  problem? Ima pogrešaka? Svi imamo pogrešaka, rekla je europromatračica Ingrid Antičević Marinović (SDP) i tako komentirala svoj današnji govor u Europskom parlamentu. Antičević Marinović kaže da ne vidi u čemu je problem s njezinim poznavanjem i izgovorom engleskog jezika. 

Naglašava i da joj nitko od kolega nije prigovorio te kaže  da su čak i sadržajno u Bruxellesu pohvalili njezin nastup, piše Večernji list. 

Dodala je da će i dalje u Europskom parlamentu govoriti engleski. 

Idi na 24sata

Komentari 236

  • žacdubrava 02.03.2013.

    pipl mas as tras - za boga miloga Ingrid - to nije engleski jezik, to nije frfljanje, to nije ništa, jer nitko nije ništa niti razumio. Ako naš izaslanik tako priča Engleski - kako tek onda priča ostali Hrvatski narod - normalno je razmišljanje svakog euro parlamentarca Danas svaki klinac govori tečno Engleski jezik i izvolite draga moja Ingrid - u sobu i tako dugo dok vam Engleski ne bude kao materinji jezik, jer ako ste se odlučili da budete političar izvolite budite a ne glumite političara i od nas Hrvata da radite sprdačinu. Ja znam engleski onako relativno, ali draga moja Ingrid nisam vas ništa razumio, a što će tek razumjeti jedan koji govori savršenim Engleskim??????? Kada danas mladi čovjek traži posao za bijednih 3,000,00 kuna, prvi uvijet je poznavanje 2 jezika, pa za ovu plaču bi Ingrid morala govoriti (a ne misliti da govori) barem 4 svjetska jezika. Sa ovakvim poznavanjem Engleskog nema nikakvog lobiranja (draj prasice kroz kukuruzu laufen) - evo takvim jezikom govori Ingrid.

  • AntunTogonal 23.02.2013.

    Neznam što joj to zamjerate? Pa nije ona sama sebe izabrala na taj položaj. A, i ona sama, ima opravdanje: Naime, onaj tko nezna da nezna, uvjeren je da zna. To je, čini mi se, i njen slučaj. Inače, pa kakav je to intelektualan i drugi nivo u vladi, kad nas, na jednom od važnijih mjesta, predstavlja ovakav neznalica? Čistaćica u hotelu zna više od nje, glede svjetskih jezika.

  • tintilinic1 23.02.2013.

    Poštovana gospođo Antičević, Vi kao europromatračica si ne biste smjeli dozvoliti da ne znate izgovarati engleski, a mogli bi si uplatiti i neki tečaj, sramota za tako visokoškolovanu damu na tako visokoj poziciji pa da ne zna tečno govoriti engleski jezik, manje zlo bi bilo da ste imali prevoditelja pa govorili na Hrvatskom, ovo nije samo Vaša sramota, nego sramota cijelog Hrvatskog naroda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare