To je to što me zanima!

U centru Splitu osvanuli plakati ‘300 dana bez odgovora: Tko je ubio Vladimira Matijanića?!'

Novinar Vladimir Matijanić je umro 5. kolovoza prošle godine u stanu nakon nekoliko poziva Hitnoj pomoći, a izvidi u tom slučaju još traju
Vidi originalni članak

Bijeli plakati postavljeni su na šetnicama u užem središtu Splita, na spomenik dr. Franji Tuđmanu i pročelju bivšeg sjedišta HDZ-a i u Sinjskoj ulici. Na njima se podsjeća ga je novinar Vladimir Matijanić umro prije točno 300 dana i da za njegovu smrt nitko nije odgovarao.

Novinar Vladimir Matijanić je umro 5. kolovoza prošle godine u stanu nakon nekoliko poziva Hitnoj pomoći, a izvidi u tom slučaju još traju.

U Zagrebu je početkom veljače održan prosvjed "Oprostite što smetam, ne mogu disati" u organizaciji Hrvatskog novinarskog društva koji zbog tog slučaja traži i smjenu ministra zdravstva Vilija Beroša.

'PROCEDURALNI RAZLOZI' DORH novo vještačenje za slučaj Matijanić vratio na doradu

Novinar Vladimir Matijanić umro je od posljedica bolesti vezanih uz teške posljedice covid-19. Nakon brojnih prigovora za nesavjesno liječenje i moguće uskraćivanje odgovarajuće medicinske pomoći, zaključak stručnog povjerenstva Ministarstva zdravstva bio je da u pružanju medicinske skrbi novinaru Matijaniću nije bilo značajnih stručnih propusta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • njet njet 01.06.2023.

    pa odgovor na postavljeno pitanjce je iznimno jednostavan, ubila ga je korona, najzaraznija i najsmrotnosnija bolest poznate povijesti poznatog dijela svemira

Komentiraj...
Vidi sve komentare