To je to što me zanima!

U centru Zagreba dvojici Čeha grupa lopova otela 10.000 kn

Nekoliko mladića jedno vrijeme je slijedilo turiste po gradu, a onda su ih zaskočili. Uzeli su im sav novac koji su imali kod sebe, nešto više od 10.000 kuna
Vidi originalni članak

Češke državljane L. M. (34) i J. Š. (30) u petak oko 3 sata u Zagrebu napala je i opljačkala grupa nepoznatih mladića. Česi policajcima nisu znali reći točnu lokaciju gdje su napadnuti, tek da je to bilo na području Centra. Nekoliko mladića jedno vrijeme je slijedilo turiste po gradu, a onda su ih zaskočili. Uzeli su im sav novac koji su imali kod sebe, nešto više od 10.000 kuna. 

Česi, koji u Hrvatskoj borave od 10. veljače, sami su naknadno došli u 1. policijsku postaju kako bi prijavili razbojništvo. Policija još traga za napadačima.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • LucijaGrlić 17.02.2013.

    politicari unistavaju drzavu na svim poljima jedino nam turizam ide a to ce unistiti lopovi Ima ih svuda

  • ivanfilip 17.02.2013.

    Vjerovali ili ne jednom u Ateni sam zaboravio uzeti novčanik koji sam držao ispod bedra dok smo sjedili u jednom hotelskom kafiću.Skužil sam kad smo prešli cestu i vraćao se taman kad je drugi gost brisao s novčanikom u lift!! Buru smo im napravili.. recepcioner se pravil gluh....jedan od gostiju ,koji je sjedio s lopinom,se pobrinuo da se novac i novčanik vrate. i ispričao se u ime frenda.....i imam lijepo sjećanje na Grčku! Koma je biti u tuđoj zemlji pokraden ...ikao nikada nije ugodno.Nadam se da će uz sve te kamere po Zagrebu pronaći lopove.

  • walter wolf 17.02.2013.

    u svakom europkom gradu ,sa 50€ u žepu imaš dosta i za taxi i za sladoled i za cugu a za sve ostalo postoji XXXcard..neprocijenjivo...,a ovi su dečki očigledno tražili nešto drugo sa toliko gotovine

Komentiraj...
Vidi sve komentare