To je to što me zanima!

'U cijelom zdravstvu vlada opći kaos, situacija je katastrofalna'

Anica Prašnjak kazala je kako je situacija u zdravstvu katastrofalna, a da medicinske sestre pod prijetnjom otkaza rade poslove za koje nisu osposobljene
Vidi originalni članak

U zdravstvenom sustavu nedostaje 12.000 medicinskih sestara i tehničara, a u isto vrijeme ih je 3224 na burzi, kazala je Anica Prašnjak, predsjednica Strukovnog sindikata medicinskih sestara-medicinskih tehničara. 

Dodala je kako je situacija u zdravstvu katastrofalna, a da medicinske sestre pod prijetnjom otkaza rade poslove za koje nisu osposobljene. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 07.07.2014.

    Drug ostojić (malo o) je uništio zdravstvo u 2 godine da će se teško ikad više oporavit. A da druga jovanovića i slinića i ne spominjem. Kako koji drug izvrši zadatak, sklone ga da se odmori od napornog posla uništavanja, a dođe novi i odmorni drug da nastavi istom žestinom. 'Bravo' za hrvatski narod koji je 'slobodnom voljom' izabrao drugove.

  • Rukfas_1 06.07.2014.

    Nemogu vjerovat da je situacija u zdravstvu katastrofalna. Bit ce da opet netko podmece ministrima koji su bili i trebali biti odgovorniji u svom poslu.

  • DavorMilaković_1 06.07.2014.

    neznam zašto uopšte plačamo zdravstveno ,jer ako nam svi specijalisti i doktori odu van,ako se budemo htijeli lječit morat čemo dignut kredit i iči van normalno ko bude mogao

Komentiraj...
Vidi sve komentare