To je to što me zanima!

U Crnoj Gori tučnjava učenika gimnazije, svađali se i roditelji

Zbog tučnjave je morala intervenirati i policija, a lakše su ozlijeđena četiri učenika u dobi od 15. do 18 godina. U Tuzi živi više od pola Albanaca i 10 posto Crnogoraca
Vidi originalni članak

Incident na jučerašnjoj nogometnoj utakmici reprezentacija Srbije i Albanije u Beogradu odjeknuo je i izvan granica tih država. U Tuzima u Crnoj Gori jučer je došlo do masovne tučnjave nealbanskih i albanskih učenika gimnazije u kojima su lakše ozlijeđena četiri učenika u dobi od 15. do 18 godina, prenose Vijesti.

Ovaj portal navodi kako im je iz više izvora iz škole rečeno da je zbog tučnjave morala intervenirati i policija. U sukobu su slomljena i stakla na ulaznim vratima, a svađali su se i roditelji, no bez fizičkog obračuna.

Tuzi se nalaze na jugoistočnom dijelu Crne Gore, blizu granice s Albanijom. Prema popisu iz 2011. godine Albanci čine oko polovicu stanovništva, dok Crnogoraca ima manje od 10 posto, a Srba tek 13.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • 16.10.2014.

    Nema sreće na "ovim prostorima". Nema sreće jer nema suživota. A suživota nema jer ga ne može niti biti. Razlike su prevelike, taj otrov se prenosi genima sa generaciju na svaku slijedeću. Mladi bježite u neku pametnu zapadnu demokraciju (ne kažem da i tamo nema sr..a, ali puno manje nego ovdje), tamo vam barem osnovna egzistencija neće biti ugrožena. Ovdje svi rade na tome da nam ugroze ne samo egzistenciju, nego i identitet i tradiciju. Siguran sam da oružje miruje samo privremeno.

  • djokica1 16.10.2014.

    zanima me samo, koliko cete puta ovu sliku prikazivati u razlicitim kontekstima. drzite sliku kako jedan divljak sa stolicom pa makar bio srbin udara albanskog igraca a prica se o crnoj gori. zar morate ''sloveni" da velicate divljastvo srbije i uvek suprotnu stranu prikazujete u najboljem kontekstu. e moji kompleksasi!!!!

  • 16.10.2014.

    Jesu se tukli ležećki ili sjedećki ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare