To je to što me zanima!

'U Dalmaciji i dalje piju pića po kafićima, to je neprihvatljivo!'

Pokažite da ste bolji od drugih, nedajte da se korona širi. Neka Zadar i dalje bude poznat po Morskih orguljama, a ne po broju oboljelih od korone, dodala je Alemka Markotić
Vidi originalni članak

Situacija je dobra, ali još nije vrijeme za opuštanje - rekao je Vili Beroš na konferenciji za novinare Nacionalnog stožera u 14 sati. 

No, izrazio je nezadovoljstvo zbog informacija koje je dobio od kolega u Dalmaciji. Naime, Beroš je rekao da se mladi tamo i dalje okupljaju, pa čak i u kafićima sa zatamnjenim staklima. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Ta me informacija jako žalosti - rekao je Beroš.

Alemka Markotić također je zbog toga izrazila svoje nezadovoljstvo. 

- Pokažite da ste bolji od drugih, nemojte da se korona širi. Neka Zadar i dalje bude poznat po Morskih orguljama, a ne po broju oboljelih od korone - rekla je Markotić.

Ministar Božinović je pak rekao kako ga ne čudi okupljanje mladih po Dalmaciji u kafićima i kaže da nisu svjesni problema. Najavio je da će ići jača kontrola kafića i ugostiteljskih objekata. Naveo da je i jučer zatvoren jedan ugostiteljski objekt u Karlovcu.

Idi na 24sata

Komentari 225

  • 03.04.2020.

    Ako želite riješiti taj problem kršenja pravila ugostiteljskih objekata jednostavno je pošto se radi o ugrožavanju života. Jako visoke novčane kazne i zatvaranje objekta trajno od 5 do 10 godina. 😀

  • 02.04.2020.

    Iz dana u dan slušam kako policija daje sve od sebe. Treba li James Bond ili Superman doći i pohvatati tu balavadiju i uvesti reda? Je li to toliko komplicirano? Ako jeste, tražite pomoć veterana iz domovinskog rata, oni će to efikasno uraditi, kad već vi niste u stanju! Zatvorite te kafiće, konfiscirajte imovinu, opalite astronomske kazne i bit će reda. Zašto uvijek netko, zbog nekoga ima naviku gledanja kroz prste i dokle tako?

  • 02.04.2020.

    pohapsit masne kazne i ako takvi i oni koji rse samoizolaciju dobiju koronu naplatiti lijecenje a ako ne daj bozrenema mjesta u bolnici njih prve na ulicu i to javno objavljivati imena svaki dan i voditi evidenciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare