To je to što me zanima!

U Danskoj dojave o bombama: Evakuirali su trgovačke centre

Dojave su zaprimljene u dva trgovačka centra, jednoj školi, tri zračne luke te jednoj bolnici. Evakuirana su dva trgovačka centra i zračna luka u obližnjem gradu Tune
Vidi originalni članak

Danski mediji javljaju kako je danas tijekom dana upućen niz dojava o podmetnutim bombama. Prema posljednjim informacijama, dojave su zaprimljene u dva trgovačka centra, jednoj školi, tri zračne luke te jednoj bolnici. 

Dojave o prijetnji bombom u gradovima Roskilde i Slagelse telefonski su upućene policiji koja je naredila evakuaciju dva trgovačka centra i zračne luke u obližnjem gradu Tune. Kroz tu zračnu luku godišnje prođe oko 21.000 putnika.

Evakuiran je i aerodrom u Aarhusu, koji je također primio prijetnju, potvrdio je Peter Høgsberg iz čelništva te zračne luke. Policija ondje trenutno provodi izvide i pretražuje zgradu u potrazi za mogućom eksplozivnom napravom, javlja danski portal DR Nyheder.

Prijetnja je upućena i kopenhaškom aerodromu, no tamošnja policija procijenila je da evakuacija nije potrebna. Policija zasad još ne može reći jesu li prijetnje uputili isti ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zagro 17.10.2016.

    domaći danski dečki muhamed,hasan,ibrahim i husein se malo zabavljaju,a ovi rade paniku bezveze...

  • Cipelcug 17.10.2016.

    Trening spremnosti na sedam mjesta. Biti će toga još.

  • mariocalabrese 17.10.2016.

    Narodima zapadne i istocne Evrope je vjerovatno dosadno samo uvozite Arape i crne muslimane da vam ne bude dosadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare